Tur Hakkında:

THY ile Paket Program
23 Eylül 2023

Barselona, İspanya - Valensiya, İspanya - Ibiza, İspanya - Portofino, İtalya - Ajaccio, Korsika - Floransa /Pisa (La Spezia), İtalya - Roma (Civitavecchia), İtalya

Tur ile ilgili Whatsapp ile bilgi alabilirsiniz...
Tur detaylarını, rotalarını veya ödeme seçeneklerini öğrenmek için...
Rotalar & Limanlar

Celebrity Edge ile Batı Akdeniz Gemi Turu
Barselona, İspanya - Valensiya, İspanya - Ibiza, İspanya - Portofino, İtalya - Ajaccio, Korsika - Floransa /Pisa (La Spezia), İtalya - Roma (Civitavecchia), İtalya
THY ile Paket Program
7 Gece - 8 Gün
23 Eylül 2023

A 1.Gün
Barselona Limanı

İstanbul Havalimanı buluşmasının ardından THY tarifeli sefer ile
Barselona, İspanya’ya uçuş, varışı takiben Celebrity Edge gemimize
transfer

Barselona, Avrupa'da görülmesi gereken önemli yerlerden biri. Katalanların başkenti olan; göze çarpan mimarisi ve sanat tarzı ile ünlüdür. Yapımı yarım kalan Sagrada Familia Katedrali bu mimari tarzının en güzel örneğidir. Modern binalardan, Gotik mahallesine kadar hayat dolu bu şehir her zevke hitap edecek özellikte. Daracık sokaklarında sokak sanatı, sokakların açıldığı geniş meydanlarda ise heykel sanatı fışkırıyor! Müzeleri, eğlenceli pubları, alışveriş imkanları, futbol takımı, plajları ve kendine özgü yemekleri ile yaşayan bir şehir..

B 2.Gün
Valencia - İspanya Limanı

Tarihsel dokusunu mümkün olduğunca bozmadan, yaşadığımız yüzyıla aktarabilmiş ve bu zenginliğini oldukça güzel bir şekilde sergiliyen Valensiya. Olağanüstü müzeleri, sanatsal birikimini yansıtıyor. Yetiştirdiği Santiago Calatrava, Jean Nouvel ve Frank Gehry gibi mimarlarla, kendine has ve muhteşem bir mimari tarza sahip.

C 3.Gün
İbiza - İspanya Limanı

Dünyaca ünlü plajları ve eğlence mekanlarıyla tanınan Ibiza’da, günün 24 saati doludizgin yaşanıyor. Eğlencenin merkezi Ibiza’ya gidiyorsanız partilere de hazır olmalısınız. Her mekandan dışarıya taşan müzik sesleri, sokaklardaki ve plajlardaki hareketliliğe karışıyor. Ibiza aynı zamanda meşhur plajlarıyla da tanınıyor. Bunlardan en popüleri Bora Bora Plajı. Diğer ünlü Salines Plajı’nda da benzer manzaralar var. Sant Antoni Plajı ise gün batımını seyretmek isteyenlerin uğrak mekanı. Ibiza’ya sadece yarım saatlik mesafede bulunan Formentera Adası muhteşem. Her saat kalkan feribotlardan birine binerek gidilebilen Formentera Adası, küçücük olmasına rağmen birbirinden değerli yüzlerce yata ev sahipliği yapıyor. Plajları da Ibiza’dakiler kadar renkli değil, daha bakir. Ibiza’nın hareketli eğlenceli temposundan sonra buranın sessizliği ve doğallığı çok iyi geliyor.

D 4.Gün
Denizde Limanı

Gemi içindeki aktivitelerden yararlanma zamanı.

E 5.Gün
Portofino - İtalya Limanı

Kuzeybatı bölgesinde Cenova 'ya bağlı bir belde. Rengarenk evlerin çevrelediği bir küçük limanı vardır. Bu küçük nüfuslu sahil beldesi Italya'nın ve Avrupa'nın en resimsel yerleşkelerinden biri olduğu genellikle kabul edilmektedir.



F 6.Gün
Ajaccio - Korsika - Fransa Limanı

Napoleonùn doğduğu yer olarak ün kazanmış olan Ajaccio`nun sokaklarında dolaşın ve çok sayıda meydanı görün . Meydanlar, anıtlar ve müzeler bu şehri sanki kutsamaktadır. Kayalıkları, plajları, narenciye ağaçlarının çevrelediği güneşli sahil kıyısı, zeytin ağaçları ve bağları ile tarih ve kültürün iç içe olduğu bir yerdir.

G 7.Gün
La Spezia Limanı

La Spezia İtalya'nin Ligurya bölgesinde bulunan ayni ismi taşıyan La Spezia ili'nin merkezi bir komündür. Ligurya Denizi sahillerinde Genova ile Pisa arasinda konumlanmistir. Bu sehirin limani İtalya'da en onemli ticari sivil ve ana İtalyan askeri liman niteligindedir. Şehir deniz ile dağlar arasında sıkışmış bulunan dar bir sahil parçası üzerinde kurulmuştur. Bu nedenle şehir planı pek düzgün olmayan yokuşlu inişli ve kavisli yerleşim bölgeleri içinde bulundurmakta ve bazı semtler tepeler üzerinde kurulmuşlardır.

H 8.Gün
Civitavecchia - Roma Limanı

Roma (Civitavecchia), İtalya. Havalimanı transferi ve THY tarifeli seferi ile
uçuş. İstanbul’a HOŞGELDİNİZ.

Civitavecchia Limanı, “sonsuzluğun Şehri” Roma’ya açılan kapıdır.
ROMA : İtalya'nın başkentidir. Katoliklerin ruhani lideri Papa'nın yaşadığı bağımsız devlet Vatikan Roma şehrinde yer almaktadır. Mimari ve tarihi yönleriyle sizlere hitap edecek Roma`da Forum, Sistine Şapeli, Pantheon ve St.Peter Bazilikası görülmeye değer yerler arasındadır. İstanbul gibi Roma şehri 7 tepe üzerine kuruludur.

Fiyatlar
İlave Ücretler

Fiyatlandırma yalnızca bilgilendirme amaçlı olarak verilmiştir.
Fiyatlandırma sabit değildir.
Doluluk oranına göre fiyatlarda +/- farklılıklar oluşabilir

Detaylar

Ücrete Dahil Olan Hizmetler:
* Türk Hava Yolları ile İstanbul – Barselona / Roma – İstanbul arası ekonomi sınıfı uçak bileti
* Havalimanı ve liman vergileri (19500TL)
* Havalimanı-liman-havalimanı arasındaki tüm transferler
* 5 Yıldızlı Celebrity Edge gemimizde 7 gece 8 gün tam pansiyon (tüm yiyecekler dahil-Specialty Restaurant giriş ücretleri hariç ) konaklama
* Gemide düzenlenen animasyon ve aktiviteler
* Türkçe Rehberlik Hizmetleri (Grup kişi sayısı 20’yi aştığı takdirde)

Ücrete Dahil Olmayan Hizmetler:
*Limanlarda düzenlenen ekstra geziler
*Schengen Vizesi (Çok girişli)
*Yurtdışı çıkış harcı
*Kişisel Harcamalar
* Seyahat, sağlık ve iptal sigortası (70 Yaş altı 50 € , 70 yaş üstü sürprim uygulanır)
* Bahşişler (kişi başı 111 €)

2 Eylül - 23 Eylül Tarihli Programlar için Uçuş Detayları:
Gidiş : TK1853 İstanbul – Barselona 07:40 – 10:15
Dönüş : TK1866 Roma – İstanbul 15:30 – 19:05
*** Uçak detaylarında değişiklik olabilir.

Gemi Bilgileri
Celebrity Edge
Celebrity Edge Gemisi
Description :

Celebrity Edge Gemisi Özellikleri;

Celebrity Edge, Celebrity Cruise şirketinin 14 gemisinden biri olan 2018 yapımı gemisidir.
117000 gros tonaja sahiptir
Toplam 2900 kişi kapasitesine sahiptir.

Sizde bu kaliteli gemide yerinizi almak ve rezervasyon yaptırmak için sayfamızda ki en iyi fiyatlı kabinlerden yer ayırt edebilir veya çağrı merkezimiz üzerinden deneyimli müşteri temsilcilerimiz ile görüşebilirisiniz. 

Gemi Firması : Celebrity Cruises
Menşei : , ,
Para Birimi :
Yapım Yılı: 2018
Yolcu Sayısı : 2918
Mürettabat Sayısı : 1320
Kat Sayısı : 14
Ağırlığı : 130000 ton.
Uzunluğu : 306.00 m.
Genişliği : 39.00 m.
Hızı : 22 Km/h
Gemi Detaylı Bilgisi İçin Tıklayınız