Tur Hakkında:

Satışa kapalı

Civitavecchia (Roma) - Ajaccio (Korsika) - Palma de Mallorca - Valensiya - Marsilya - Savona

Tur ile ilgili Whatsapp ile bilgi alabilirsiniz...
Tur detaylarını, rotalarını veya ödeme seçeneklerini öğrenmek için...
Rotalar & Limanlar

Costa Diadema ile Korsika ve Batı Akdeniz Gemi Turu
Civitavecchia (Roma) - Ajaccio (Korsika) - Palma de Mallorca - Valensiya - Marsilya - Savona
Pegasus HY ile Paket Program
6 Gece-7 Gün
15 Mayıs 2023

CSTDIAMNDL

A 1.Gün
Civitavecchia - Roma Limanı

Civitavecchia Limanı, “sonsuzluğun Şehri” Roma’ya açılan kapıdır.
ROMA : İtalya'nın başkentidir. Katoliklerin ruhani lideri Papa'nın yaşadığı bağımsız devlet Vatikan Roma şehrinde yer almaktadır. Mimari ve tarihi yönleriyle sizlere hitap edecek Roma`da Forum, Sistine Şapeli, Pantheon ve St.Peter Bazilikası görülmeye değer yerler arasındadır. İstanbul gibi Roma şehri 7 tepe üzerine kuruludur.

B 2.Gün
Ajaccio - Korsika - Fransa Limanı

Napoleonùn doğduğu yer olarak ün kazanmış olan Ajaccio`nun sokaklarında dolaşın ve çok sayıda meydanı görün . Meydanlar, anıtlar ve müzeler bu şehri sanki kutsamaktadır. Kayalıkları, plajları, narenciye ağaçlarının çevrelediği güneşli sahil kıyısı, zeytin ağaçları ve bağları ile tarih ve kültürün iç içe olduğu bir yerdir.

C 3.Gün
Denizde Limanı

Gemi içindeki aktivitelerden yararlanma zamanı.

D 4.Gün
Palma De Mallorca- İspanya Limanı

Yaz-kış çiçekli doğası, gizemli mağaraları, keskin uçurumları, masal dünyasını andıran sokaklarla ayrılmış farklı köy evleri ve Akdeniz`in zümrüt sularına açılan plajlarıyla Mallorca, Balear Adalarının kraliçesidir. İspanya`nın en büyük adasıdır ve doğu kıyılarında bulunur. Adanın ünü sahillerinden ve küçük mağralarından gelir. Şehrin devasa gotik katedralini ziyaret etmeli ve yerel halk tarafından La Seo adı verilen gül bahçesini görmelisiniz. Palacio Almudaina, Bellver Castle ve Drach Mağrası`nı ziyaret etmelisiniz.

E 5.Gün
Valencia - İspanya Limanı

Tarihsel dokusunu mümkün olduğunca bozmadan, yaşadığımız yüzyıla aktarabilmiş ve bu zenginliğini oldukça güzel bir şekilde sergiliyen Valensiya. Olağanüstü müzeleri, sanatsal birikimini yansıtıyor. Yetiştirdiği Santiago Calatrava, Jean Nouvel ve Frank Gehry gibi mimarlarla, kendine has ve muhteşem bir mimari tarza sahip.

F 6.Gün
Marsilya Limanı

Fransa`nın liman kenti Marsilya, Akdeniz`e hâkim manzarası ile birçok medeniyetin izlerini sokaklarında taşıyor. Marsilya denince akla sabun geliyor. 16. yüzyıldan beri üretilen sabunlar, şehir sanayisinde önemli rol oynuyor. Önemli bir başka ürün ise zeytinyağı. Marsilya eşsiz güzelliği ve bağımısz kişiliği ile Fransa`nın New Orleans`ı olarak anılmaktadır. Paris`in iki katı büyüklüğündeki bu şehir bir çok ulustan insanların bir araya geldiği bu antik şehir interaktif bir görünüme sahiptir.

G 7.Gün
Savona - İtalya Limanı

Liguria Bölgesinin en önemli ikinci limanıdır. Gezilecek ve görülecek bir çok yere yakındır. Cenova, Portofino vb.
Cenova : İtalya’nın en büyük liman şehri olan Genova, gerek görkemli gerek denizcilik alanındaki öncü geçmişi gerekse günümüze kadar iyi korunmuş tarihi yapısıyla ve de zengin mimari yapılarıyla çok yönlü bir liman ve ticaret merkezidir. Kültür, tarih ve doğanın birleştiği bu kent bir çok ziyaretçiye ev sahipliği yapmaktadır.
Portofino : kuzeybatı bölgesinde Cenova 'ya bağlı bir belde. Rengarenk evlerin çevrelediği bir küçük limanı vardır. Bu küçük nüfuslu sahil beldesi Italya'nın ve Avrupa'nın en resimsel yerleşkelerinden biri olduğu genellikle kabul edilmektedir.

Fiyatlar

Fiyatlandırma yalnızca bilgilendirme amaçlı olarak verilmiştir.
Fiyatlandırma sabit değildir.
Doluluk oranına göre fiyatlarda +/- farklılıklar oluşabilir.

FİYATLAR 2 KİŞİLİK KABİNLERDE KİŞİ BAŞI FİYATLARDIR.
GRUP KABİNLER NUMARASIZ OLARAK KONFİRME EDİLİR. KABİN NUMARALARI BİLETLENME ESNASINDA BELLİ OLMAKTADIR. TRIPLE VE QUAD KABİN KATEGORİLERİNDE 1. VE 2. KİŞİ İÇİN KİŞİ BAŞI ÜCRET DEĞİŞEBİLMEKTEDİR.

Detaylar

FİYATA DAHİL OLAN HİZMETLER
Pegasus Hava Yolları ile İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı – ROMA (FCO) / MİLANO (BGY) – İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı arası ekonomi sınıfı uçuşlar.
KİŞİ SAYISI GÖZETMEKSİZİN PROFESYONEL KOKARTLI TÜRKÇE REHBERLİK HİZMETİ.
Havalimanı – Liman – Havalimanı transferler.
Havalimanı ve liman vergileri. (420€)
Tercih edilen kategoride tur süresince konaklama.
Gemide sabah, öğle, akşam yemekleri ve ara ikramlar.
Açık büfe ve geminin çeşitli alanlarında bulunan otomatlardan alınan içecekler.
Gemideki eğlence ve şovlar.
Fitness& Spor salonu kullanımı.
Seyahat süresini kapsayan mesleki zorunluluk sigortası. 70 yaş ve üzeri %100 surprim uygulanır. (25€)

FİYATA DAHİL OLMAYAN HİZMETLER
Servis ücretleri. Günlük kişi başı 11€ gemide ödenir. Zorunludur. Dileyen misafirlerimiz rezervasyon esnasında ödeyebilir.
Sağlık hizmetleri.
Kara turları.
İptal teminatlı seyahat sağlık sigortası. 50€. 70 yaş üzeri %100 surprim uygulanır.
Kişisel Harcamalar.
İç hat bağlantı uçuşları.
Gerekli vize ücreti (Çok girişli Schengen vizesi)
Gemide bar ve restoranlarda alınan tüm içecekler.
Yurtdışı çıkış harcı.

GRUP UÇUŞ BİLGİLERİ
15.05.2023 SAW FCO 09:10 – 10:50
21.05.2023 BGY SAW 17:15 – 20:50

İPTAL İADE ŞARTLARI
Rezervasyon itibari ile; 180 gün kalaya kadar kişi başı %10 / 179-150 gün %15/ 149-120 gün %25 / 119-90 gün %30 / 89-60 gün %50 / 59-45 gün %60 / 44-30 gün %75 / 29-10 Gün %90 / 9 günden az %100
Uçak bilet ücreti rezervasyon esnası ile %100 ceza olarak işlem görmektedir.

Gemi Bilgileri
Costa Diadema
Costa Diadema Gemisi
Description :

Costa Cruises filosunun en yeni gemisi Costa Diadema Akdeniz`i keşfetmek ve kalpleri fethetmek için demir alıyor. Eğer hayallerinize ulaşmak istiyorsanız, bugüne dek kurulmuş en güzel düşlerden yaratılan bir gemiye ihityacınız var. Costa Diadema büyüleyici güzelliği, farklı aktiviteler için sunduğu olanaklar, eşsiz konforu ve görkemi ile size hayallaerinizi yaşama fırsatı verecek. 

 

Açık havuzlarında Akdeniz`in göz kamaştıran manzarasını izlerken yüzebilecek, 500 mt. lik gezi güvertesinde deniz kenarındaki muhteşem bir sahil şeridinde yürüyor gibi hissedeceksiniz. Japonya`dan, Bavyera`ya, İspanya`dan İtalya`ya kadar dünyanın her köşesinden yeni lezzetler tadarken eğlenmek için sınırsız olanaklar bulacaksınız. Üç kata yayılmış olağanüstü Samsara Spa`da yorgunluğunuzu atacak, rahatlayarak yeni heyecanlar için enerji toplayacaksınız. Kabininizden izleyeceğiniz deniz, her an değişerek gözlerinizi kamaştıracak, kusursuz bir tabloya dönüşürken siz huzurun, sessizliğin ve dinginliğin tadını çıkaracaksınız. Costa Diadema gemisi ile Barselona, Marsilya, Palma de Mallorca ve Napoli gibi şehirleri farklı bir gözle ve yeniden keşfedeceksiniz. Costa Diadema ile tutkularınızın izinden gideceksiniz.  

 

Costa Diadema gemisinin gittiği destinasyonları, fiyatlarını, fırsatlarını, erken rezervasyon kampanyalarını, uçaklı ve uçaksız gemi turu paketlerini en uygun ve en ucuz fiyatlarla online rezervasyon yaparak konfirme edebilirsiniz. Costa Diadema ile Atlantik Okyanusu, Kanarya Adaları, Güney Amerika, Baltık Başkentleri, Norveç Fiyortları, Dubai-Birleşik Arap Emirlikleri, Ege Adriyatik kıyıları, Hint Okyanusu, Kızıldeniz, Baltık Başkentleri, Batı ve Doğu Akdeniz ve Transaltlantik gemi turları gibi bir çok destinasyonu en iyi fiyatlarla gezebilir ve sayfamız üzerinden Costa Diadema gemisi ile ilgili bilgiler ve özellikler hakkında bilgiler alabilirsiniz. 

 

Costa Diadema Gemisinin Özellikleri

 

Costa Diadema;
Avrupa`nın en büyük yolcu kapasiteli cruise gemilerinden olan Costa Diadema 17 katlı, 306 mt. uzunluğunda, 132.500 gros tonajdadır. Toplam 1.862 kabin, 756 balkonlu, 64 suite ve 4.947 yolcu kapasitesine sahiptir. 
Toplam 7 restoran ve 15 bar vardır.
3 adet yüzme havuzu (2 tanesi kapalı olarakta kullanılabiliyor) ve 8 jakuzi vardır.
3 ayrı kata yayılmış, toplam 1287 yolcu kapasiteli tiyatro salonu bulunmaktadır.
Gemide disko, casino, internet cafe , 4D Sinema, oyun salonu, mağazalar ve kütüphane bulunmaktadır.
Çocuklar için çocuk kulübü ve çocuk havuzu vardır.
7800 m2 Samsara Spa`da terapi havuzu, Türk hamamı, sauna, rahatlama ve dinlenme bölümleri, spor salonu, masaj odaları ve solarium bulunmaktadır.

Gemi Firması : Costa Cruises
Menşei : , ,
Para Birimi :
Yapım Yılı: 2014
Yolcu Sayısı : 4927
Mürettabat Sayısı : 1253
Kat Sayısı : 13
Ağırlığı : 132500 ton.
Uzunluğu : 306.00 m.
Genişliği : 27.00 m.
Hızı : 20 Km/h
Gemi Detaylı Bilgisi İçin Tıklayınız