Tur Hakkında:

THY ile Rehberli Paket Program
09 Ağustos 2019 Kurban Bayramı 

Cenova-Marsilya-Tarragona-Palma De Mallorca-Ibiza(1)-Olbia-Cenova 
PAKET II

Tur ile ilgili Whatsapp ile bilgi alabilirsiniz...
Tur detaylarını, rotalarını veya ödeme seçeneklerini öğrenmek için...
Rotalar & Limanlar

Costa Fortuna ile Akdeniz Gemi Turu
Cenova-Marsilya-Tarragona-Palma De Mallorca-Ibiza(1)-Olbia-Cenova 
Türk Hava Yolları - PAKET II - PRNT
7 Gece - 8 Gün
09 Ağustos 2019

KURBAN BAYRAMI 

A 1.Gün
Cenova Limanı

Atatürk havalimanı Dış hatlar terminali saat 05:00`da buluşmamızın ardından check-in işlemlerimizi yapıyoruz ve TK 1873 sefer sayılı uçak ile saat 07:35 de hareket ediyoruz. Milano`ya yerel saat ile saat 09:35 de varışımızın ardından Cenova`ya gemimize transfer, check in işlemleri, kabinlere yerleşme ve gemimizin hareketi saat 17:00

İtalya’nın en büyük liman şehri olan Genova, gerek görkemli gerek denizcilik alanındaki öncü geçmişi gerekse günümüze kadar iyi korunmuş tarihi yapısıyla ve de zengin mimari yapılarıyla çok yönlü bir liman ve ticaret merkezidir. Kültür, tarih ve doğanın birleştiği bu kent bir çok ziyaretçiye ev sahipliği yapmaktadır.
Portofino : kuzeybatı bölgesinde Cenova 'ya bağlı bir belde. Rengarenk evlerin çevrelediği bir küçük limanı vardır. Bu küçük nüfuslu sahil beldesi Italya'nın ve Avrupa'nın en resimsel yerleşkelerinden biri olduğu genellikle kabul edilmektedir.

B 2.Gün
Marsilya Limanı

Gemimiz sabah saat 08.00’de Marsilya varıyor. Sabah kahvaltı sonrası alışveriş ve kişisel aktiviteler için serbest zaman. Burada arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin düzenleyeceği ekstra “Marsilya Panoramik Şehir Turu & Aix En Provance” turuna katılabilirler. Bu günkü turumuzda rehberimizle buluştuktan sonra ilk önce Marsilya’ya 40 dakika mesafede bulunan Aix en Provence’a gideceğiz. Romanesk ön cephesi ve üstü kapalı kemerli yolu ile XII. Yüzyıldan kalma meşhur St. Saviour’s Katedrali ile başlayacak. Daha sora şehrin eski bölgesinde yapacağımız keyifli yürüyüş sırasında burada bulunan antik hanları ve 17. Yy’da Kardinal Mazarino’nun kardeşi tarafından tasarlanmış olan Mazarino semtini göreceksiniz. Kısa bize molanın ardından önemli bir denizcilik şehri olan Marsilya’ya geride döneceğiz. İlk olarak yüksek bir tepenin üzerinde bulunan “Notre Dame de la Garde Kathedrali”ni ziyaret ederek başlayacağız. Bu ziyaret ardından Longchamps Çeşmesi, Saint Charles tren garı, eski şehir, Hotel de Ville ve yat limanı bölgesigörülecek yerlerden bazıları. Daha sonra şehir merkezinde serbest vaktimizin ardından gemimize döneceğiz. Geminin hareketi saat 17.00. Akşam yemeği ve geceleme gemide.

Fransa`nın liman kenti Marsilya, Akdeniz`e hâkim manzarası ile birçok medeniyetin izlerini sokaklarında taşıyor. Marsilya denince akla sabun geliyor. 16. yüzyıldan beri üretilen sabunlar, şehir sanayisinde önemli rol oynuyor. Önemli bir başka ürün ise zeytinyağı. Marsilya eşsiz güzelliği ve bağımısz kişiliği ile Fransa`nın New Orleans`ı olarak anılmaktadır. Paris`in iki katı büyüklüğündeki bu şehir bir çok ulustan insanların bir araya geldiği bu antik şehir interaktif bir görünüme sahiptir.

C 3.Gün
Tarragona Limanı

Gemimiz sabah saat 08.00’da Tarragona limanına yanaşacak. Sabah kahvaltı sonrası alışveriş ve kişisel aktiviteler için serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin düzenleyeceği ekstra “Barcelona Şehir Turu” na katılabilirler. Limandan özel aracımız ile hareketle yaklaşık 1,5 saatlik yolculuğumuzun ardından Avrupa’nın en güzel metropollerinden biri olan Barcelona`ya varıyoruz. Şehir turumuz esnasında La Rambla Caddesi, Cristoforo Colombo Anıtı, Maremagnum Suni Limanı, Barceloneta Plajı, Olimpiyat bölgesi ve limanı, Catalunya Meydanı, Gaudi’nin evlerinin bir sokak müzesine dönüştürdüğü Paseu de Gracia caddesi ve en temel eseri Sagrada Familia göreceğimiz yerler arasında. Turumuz esnasında Montjuic tepesine çıkıp manzara fotoğrafları çekeceğiz. Alışveriş için serbest zamanın ardından gemimize geri döneceğiz.. Geminin hareketi saat 20.00. Akşam yemeği ve geceleme gemide.

Tarragona, yüzünü Akdeniz'e dönmüş tarihi Catalunya (Katalonya) yerleşimlerinin en önemlilerinden biri. Romalılardan bu güne iki bin yıllık tarih mirasını titizlikle koruyan bu güzel şehrin bulunduğu topraklar Menorca (Minorka) adası ile birlikte "Tarraconensis" adıyla biliniyordu. Şehrin en önemli ören yeri olan Roma amfi tiyatrosu ve diğer tarihi kalıntılar uzun zamandır UNESCO Dünya Mirası listesinde yer alıyor. Romalılar tarafından 3.yüzyılda inşa edilen şehir duvarlarından hala ayakta kalan bazı bölümler onarılarak ziyarete açılmış.

D 4.Gün
Palma De Mallorca- İspanya Limanı

Palma de Mallorca varış saat 08:00 Palma de Mallorca, Batı Akdeniz`de yer alıyor. Şehir; İspanya`nın doğu sahiline yakın ve İspanya`nın özerk bölgesi olan Balear Takımadaları`na ait bir belediye olmakla birlikte İspanya`nın en büyük adası. Arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin düzenleyeceği ekstra “Palma De Mallorca & Valldemosa” turuna katılabilirler. Bu turumuza önce 300 bin kişilik nüfuslu turizm cenneti Palma de Mallorca Şehrini tanıyarak başlıyoruz. Görülecek yerler arasında 14.yy’dan kalma Bellver Kalesi, 13.yy’dan kalma ünlü Palma Katedrali ve dışarıdan olmak üzere hemen yanındaki Almudania Sarayı bulunmaktadır.  Ardından tarihi Arena`ya gidilecek ve isteyen misafirlerimizle Mallorca`nın meshur inci atölyelerinden biri ziyaret edilecektir. Adanın güneybatısında yer alan muhteşem köy Valldemosa turumuzda diğer durağımız olacaktır. Bu bölgeyi de tanıyarak ve bol bol fotoğraflandırarak adanın ruhunu tanıma imkânımız olacaktır.  Tur sonrası gemiye dönüş. Gemimiz gece 01.00`de limandan ayrılacak. Akşam yemeği ve geceleme gemide.

Yaz-kış çiçekli doğası, gizemli mağaraları, keskin uçurumları, masal dünyasını andıran sokaklarla ayrılmış farklı köy evleri ve Akdeniz`in zümrüt sularına açılan plajlarıyla Mallorca, Balear Adalarının kraliçesidir. İspanya`nın en büyük adasıdır ve doğu kıyılarında bulunur. Adanın ünü sahillerinden ve küçük mağralarından gelir. Şehrin devasa gotik katedralini ziyaret etmeli ve yerel halk tarafından La Seo adı verilen gül bahçesini görmelisiniz. Palacio Almudaina, Bellver Castle ve Drach Mağrası`nı ziyaret etmelisiniz.

E 5.Gün
İbiza - İspanya Limanı

Gemimiz saat 07.00 da İbiza ’ya yanaşacaktır. Arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin düzenleyeceği ekstra tura katılabilirler. Pek çok tarihi binayı barındıran adada UNESCO Kültür Mirası içerisinde yer alan kentin surlarla çevrili D’Alt Vila bölgesini gezeceğiz. Bu bölgede Portal de Ses Taules ndan geçerek, Çağdaş Sanat Müzesi’ni ve Kutsal Meryem’e ithaf edilmiş Catedral de Santa Maria’yı göreceğiz. Ardından 1907 yılında keşfedilmiş olan Cova des Culleram Mağarası ve deniz seviyesinden 400 metre yükseklikte bulunan Es Vedra kayasını göreceğiz. Dönüş yolunda pek çok mağaza, cafe, bar ve restoranın bulunduğu Paseo Vara de Rey bölgesini gezerek, alışveriş için serbest zamanın ardından gemimize geri döneceğiz. Geceleme gemide.

Dünyaca ünlü plajları ve eğlence mekanlarıyla tanınan Ibiza’da, günün 24 saati doludizgin yaşanıyor. Eğlencenin merkezi Ibiza’ya gidiyorsanız partilere de hazır olmalısınız. Her mekandan dışarıya taşan müzik sesleri, sokaklardaki ve plajlardaki hareketliliğe karışıyor. Ibiza aynı zamanda meşhur plajlarıyla da tanınıyor. Bunlardan en popüleri Bora Bora Plajı. Diğer ünlü Salines Plajı’nda da benzer manzaralar var. Sant Antoni Plajı ise gün batımını seyretmek isteyenlerin uğrak mekanı. Ibiza’ya sadece yarım saatlik mesafede bulunan Formentera Adası muhteşem. Her saat kalkan feribotlardan birine binerek gidilebilen Formentera Adası, küçücük olmasına rağmen birbirinden değerli yüzlerce yata ev sahipliği yapıyor. Plajları da Ibiza’dakiler kadar renkli değil, daha bakir. Ibiza’nın hareketli eğlenceli temposundan sonra buranın sessizliği ve doğallığı çok iyi geliyor.

F 6.Gün
İbiza - İspanya Limanı

Gemimiz sabah saat 07.00`de İbize limanından ayrılacak.

Denizde seyir halinde geçecek bu günümüzde gemimiz sizlere birçok alternatif sunuyor olacak. Arzu edenler geminin açık ve kapalı havuzlarından, jakuzilerinden, güneşlenme alanlarından yararlanabilir. İsteyenler gümrüksüz mağazalardan alışveriş yapabilir, kumarhanede şanslarını deneyebilir veya onlarca barda icra edilecek değişik müzik ve eğlencelerden faydalanabilirler. Tüm gün değişik yemek alternatifleri de sizleri bekliyor.

Dünyaca ünlü plajları ve eğlence mekanlarıyla tanınan Ibiza’da, günün 24 saati doludizgin yaşanıyor. Eğlencenin merkezi Ibiza’ya gidiyorsanız partilere de hazır olmalısınız. Her mekandan dışarıya taşan müzik sesleri, sokaklardaki ve plajlardaki hareketliliğe karışıyor. Ibiza aynı zamanda meşhur plajlarıyla da tanınıyor. Bunlardan en popüleri Bora Bora Plajı. Diğer ünlü Salines Plajı’nda da benzer manzaralar var. Sant Antoni Plajı ise gün batımını seyretmek isteyenlerin uğrak mekanı. Ibiza’ya sadece yarım saatlik mesafede bulunan Formentera Adası muhteşem. Her saat kalkan feribotlardan birine binerek gidilebilen Formentera Adası, küçücük olmasına rağmen birbirinden değerli yüzlerce yata ev sahipliği yapıyor. Plajları da Ibiza’dakiler kadar renkli değil, daha bakir. Ibiza’nın hareketli eğlenceli temposundan sonra buranın sessizliği ve doğallığı çok iyi geliyor.

G 7.Gün
Olbia - Sardunya - İtalya Limanı

Olbia varış saat 09:00. Arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin düzenleyeceği ekstra tura katılabilirler. Sardinya’nın en güzel plaj ve koylarının yer aldığı Costa Smeralda boyunca ilerleyerek güzel manzaralar eşliğinde Porto Cervo’ya gidiyoruz. Yol üzerinde beyaz kumları ve turkuvaz rengi denizi ile istisnai güzellikteki koylardan birinde mola veriyoruz. Dünya’nın en zenginlerinin yatlarının demirlediği ve yaşadığı Porto Cervo’yu gezdikten sonra adanın en güzel plajlarının olduğu Baia Sardinia’yı da görüyor ve Olbia’ya geri dönüyoruz. Olbia’daki şehir turumuzun ardından kalan zaman Olbia’da serbest biçimde değerlendirilebilir. Gemimizin hareketi saat 18:00

Olbia Sardınya adasının kuzeydoğusunda bulunan ticaret merkezleri ve besin endüstrisi sanayilerinin bulunduğu bir şehirdir. Şehir Sardınya'nın başlıca yazlık deniz tatili merkezlerinden biri olan Costa Esmeralda turistik bölgesindedır. Olbia çok eski antik bir şehirdir.

H 8.Gün
Cenova Limanı

Gemimiz sabah saat 09.00’de Cenova limanına yanaşacaktır. Gemi çıkış işlemlerimizin ardından gemiden ayrılıyoruz. Bizi bekleyen aracımız ile Milano havaalanına hareket ediyoruz. Check-in işlemlerimizin ardından Türk Hava Yollarının TK 1876 sefer sayılı uçağı ile saat 19.45 de İstanbul`a hareket ediyoruz. Yerel saat ile 23.40 da İstanbul Atatürk Havalimanına varış. Turumuzun sonu

İtalya’nın en büyük liman şehri olan Genova, gerek görkemli gerek denizcilik alanındaki öncü geçmişi gerekse günümüze kadar iyi korunmuş tarihi yapısıyla ve de zengin mimari yapılarıyla çok yönlü bir liman ve ticaret merkezidir. Kültür, tarih ve doğanın birleştiği bu kent bir çok ziyaretçiye ev sahipliği yapmaktadır.
Portofino : kuzeybatı bölgesinde Cenova 'ya bağlı bir belde. Rengarenk evlerin çevrelediği bir küçük limanı vardır. Bu küçük nüfuslu sahil beldesi Italya'nın ve Avrupa'nın en resimsel yerleşkelerinden biri olduğu genellikle kabul edilmektedir.

Fiyatlar
İlave Ücretler
Bahşiş70 €

Fiyatlandırma yalnızca bilgilendirme amaçlı olarak verilmiştir.
Fiyatlandırma sabit değildir.
Doluluk oranına göre fiyatlarda +/- farklılıklar oluşabilir.

Bu program için gerekli vize : Çok girişli Schengen

Detaylar

ÜCRETE DAHİL HİZMETLER
Türk Havayolları ile İstanbul Atatürk - Milano - İstanbul Atatürk arası ekonomi sınıf uçuş
Havaalanı-Liman- Havaalanı Transferler
Havaalanı ve Liman Vergileri
Costa Fortuna gemisinde 7 gece 8 gün tam pansiyon konaklama.
Türkçe Tur Liderliği Hizmeti ( Grup minimum 25 kişi olması durumunda )
Gemideki sabah, öğle, akşam yemekleri ve ikramları,
Gemideki her gün ve gece için ayrıca düzenlenen eğlence, animasyon ve şovlar.
Kaptanın hoş geldin partisi ve gala yemeği
Zorunlu Seyahat Sigortası (Mesleki sorumluluk sigortasıdır.)
SEYAHAT GÜVENCE PAKETİ(Türk vatandaşları için geçerlidir) Vize reddi ile karşılaşan misafirlerin veya hastalık sorunu nedeni ile tura katılması mümkün olmayacak misafirlere güvence sağlamaktadır. Tam kapsamlı seyahat güvence paketi ERGO Sigorta A.Ş. tarafından sağlanmaktadır ve seyahat güvence paketi kapsamına giren tazminat ödemeleri de aynı firma tarafından değerlendirilerek yapılmaktadır. Seyahat iptali nedeniyle tazminat başvurularında uygulanacak sigortalı katılım payı (muafiyet) oranı sağlık sebeplerinden ötürü iptal taleplerinde % 18 ,vize reddi ile ilgili iptal taleplerinde %25, İngiltere Konsolosluğuna yapılan vize reddi başvurularında % 40 oranındadır. (İptal teminatında tur bedeli max.kişi başı 3000 euro ile sınırlıdır.)

ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER
Gemide alınacak bütün alkollü ve alkolsüz içecekler
Gemi veya rehberiniz tarafından düzenlenen ekstra turlar
Fiyatlara dahil olarak belirtilen servislerin dışında kalan her türlü servis, harcama ve hizmetler (kurutemizleme, doktor, telefon, internet, vs)
Gemi personel servis ücreti
Schengen vizesi 120€ Yeşil pasaport sahiplerine vize gerekmemektedir.
Yurtdışı çıkış fonu 15 TL

ULAŞIM BİLGİLERİ
TK1873 İstanbul Atatürk -Milano  07:35- 09:30
TK1876 Milano - İstanbul Atatürk 19:45 - 23:40

İPTAL ŞARTLARI
Aşağıdaki iptal şartları tur hareketine kalan gün adedini ve de toplam tur bedeli üzerinde kesilecek olan ceza miktarını belirtmektedir.
Kayıt yapıldığı günden itibaren ---------- 150 gün kala kişi başı %10
149 gün ---------- 120 gün % 25
119 gün ---------- 90 gün % 30
89 gün ---------- 60 gün % 50
59 gün ---------- 45 gün % 60
44 gün ---------- 30 gün % 75
29 gün ---------- 10 gün % 90
09 gün ---------- 0 gün % 100

Uçak iptali havayolundan gelecek olan iptal şartlarına göre uygulanacaktır

BİLİNMESİ GEREKEN ÖNEMLİ NOTLAR
*Programda belirtilen saatler Türk Hava Yolları ve Costa Cruise şirketlerinden alınmıştır. Saatlerde olabilecek herhangi bir değişiklikten cruisesinturkey.com sorumlu değildir. Dolayısıyla herhangi bir saat değişikliğinden ötürü cruisesinturkey.com programın içeriğini ve hizmet muhteviyatını bozmadan günlerde oynama yapabilir
*Gemi yolculuğu sırasındaki alacağınız akşam yemeklerinden 2’si resmi akşam yemeğidir ve burada yemek isteyen her erkek yolcumuzun yanında en az bir adet takım elbise, bayanların da en az 1 adet gece elbisesi bulundurmak zorundadırlar.
*Gemi seyahati esnasında grubumuzun akşam yemek alacağı restoran ve masalar daha önceden belirlenmiş ve isimlere göre numaralandırılmış olacaktır. Dolayısıyla gemide alınacak ilk öğün yemekten son öğün yemeğe kadar herkes daha önceden belirlenen yerlerde oturacaktır. Ancak arzu edenler yemeklerini geminin başka restoranlarında da alma hakkına sahiptirler.

*Özellikle gemi seyahatiniz esnasında sizlere başkalarının telefon ile ulaşması son derece zordur. Geminin uydu sistemi ile görüşmeler sağlanabilir.
*Gemiye check-in esnasında istisnasız her yolcunun (çiftlerde sadece 1 kişi) kabin anahtarları alınırken gemi resepsiyonuna kredi kartını ibraz etmesi veya nakit depozit yatırması gerekmektedir. Bu ibraz sonucunda her kredi kartından ortalama 250 Euro bir provizyon çekimi yapılacaktır. Bunun nedeni sizler gemiye check-in yaptıktan sonra seyir esnasında gemi içinde yapacağınız harcamalar içindir. Gemi içindeki harcamalarınızı ise (içki, meşrubat veya alkollü içecekler için)gemi resepsiyonu tarafından sizlere verilecek olan manyetik kartlar ile yapabileceksiniz. Gemide alışveriş ve casino haricinde hiç bir yerde nakit para geçmemektedir. Tüm harcamalarınızı odalarınızdaki televizyonlardan öğrenebilirsiniz.

*Gemiye içki, ütü, saç kurutma makinası vb sokmak kesinlikle yasaktır.
*Gemi seyahatimizin başlangıcında grubumuzun tüm valizleri için belirli renklerde valiz etiketleri tahsis edilecektir. Bu etiketlerin eksiksiz doldurulması valizlerinizin kabinlerinize doğru olarak gelmesi açısından önemlidir.
*Valizlerinizi geminin ilk kalkış gününde akşam geç vakite kadar kamaralarınıza gelmeyebilir. Bu yoğunluk ve kalabalıktan kaynaklanan ve kesinlikle geminin sorumluluğunda olan bir durumdur. Onun için gemiye bineceğiniz ilk gün elzem olan ihtiyaçlarınızı küçük bir el çantasına koyup yanınıza almanızda fayda vardır.

*Geminin kalkış saatlerine kesinlikle riayet edilmesi gerekmektedir. Limanlarda gemimizin kalkış saatinden en geç 30 dakika önce gemiye giriş yapılması gerekir. Aksi takdirde gemiye giriş yapamayabilirsiniz. Böyle bir durumdan da cruisesinturkey.com sorumlu olmayacaktır.
*Gemi seyahatimizin sonunda ise valizlerinizi toplayarak bir gece önceden kabinlerinize daha önceden bırakılacak etiketleri takarak saat 00.00’a kadar kabin kapılarınızın önüne bırakmanız gerekmektedir.
*Vize alımları için en az 15 iş günlük bir süreye ihtiyaç vardır. Lütfen programa katılımınızı buna göre ayarlayınız.
*Dünyada ki kredi krizi ve petrol üretimindeki azalmadan ötürü değişken petrol fiyatları vergilerde artışa neden olmaktadır.Tüm uluslar arası uçuş yapan IATA statüsündeki havayolları ve gemi şirketleri tarafından bu zamlar fuel surcharge adı altında belirtilir.. Günden güne değişen petrol varil fiyatları maalesef siz sayın yolcularımıza zamlı olarak yansıtılmaktadır. Havalimanı vergisi adı altında sizlerden tahsil edilen fuel surcharge adı altındaki fark tamamen havayollarına ödenen net rakamlardan ibarettir. Bu konuda cruisesinturkey.com’un herhangi bir kazancı söz konusu değildir. Gemi şirketinin ve Havayolunun biletine gelecek vergi, sigorta vb artışlar aynı oranda misafirlerimize yansıtılacaktır

Gemi Bilgileri
Costa Fortuna
Costa Fortuna Gemisi
Description :

İtalya ve Avrupa’nın en büyük kapasiteli yolcu gemilerinden olan Costa Fortuna, 2003 yılında inşa edilmiştir. Uzunluğu 290 metre olan, 105,000 gros ton ağırlığındaki Costa Fortuna gemisi, 1,358 kabinde 2720 yolcu kapasitesine sahiptir.

 

Costa Fortuna gemisi muhteşem gösterilerin sergilendiği show salonu, disko ve barları ile tam bir yüzer tatil köyü niteliğindedir. Ayrıca içinde spor yapabileceğiniz fitness center, masaj salonu, sauna ve güzellik salonu gibi aktivitelerin yer aldığı birçok bölüm geminizde mevcuttur. 

 

Costa Fortuna gemisinin gittiği destinasyonları, fiyatlarını, fırsatlarını, erken rezervasyon kampanyalarını, uçaklı ve uçaksız gemi turu paketlerini en uygun ve en ucuz fiyatlarla online rezervasyon yaparak konfirme edebilirsiniz. Costa Fortuna ile Dubai-Birleşik Arap Emirlikleri, Ege Adriyatik kıyıları, Hint Okyanusu, Kızıldeniz, Uzakdoğu, Batı ve Doğu Akdeniz ve Transaltlantik gemi turları gibi bir çok destinasyonu en iyi fiyatlarla gezebilir ve sayfamız üzerinden Costa Fortuna gemisi ile ilgili bilgiler ve özellikler hakkında bilgiler alabilirsiniz. 

 

Costa Fortuna Gemisinin Özellikleri

 

Costa Fortuna;
Gemide toplam 1.358 kabin, 464 balkonlu, 58 suite bulunmaktadır. 
Toplam 4 restoran ve 11 bar vardır.
4 adet yüzme havuzu (1 tanesi kapalı olarakta kullanılabiliyor) ve 5 jakuzi vardır.
3 ayrı kata yayılmış, toplam 1287 yolcu kapasiteli tiyatro salonu bulunmaktadır.
Gemide disko, casino, internet cafe , 4D Sinema, oyun salonu, mağazalar ve kütüphane bulunmaktadır.
Çocuklar için çocuk kulübü ve çocuk havuzu vardır.
1300 m2 Samsara Spa`da terapi havuzu, Türk hamamı, sauna, rahatlama ve dinlenme bölümleri, spor salonu, masaj odaları ve solarium bulunmaktadır

Gemi Firması : Costa Cruises
Menşei : , ,
Para Birimi :
Yapım Yılı: 2003
Yolcu Sayısı : 3470
Mürettabat Sayısı : 1027
Kat Sayısı : 13
Ağırlığı : 102587 ton.
Uzunluğu : 272.00 m.
Genişliği : 36.00 m.
Hızı : 20 Km/h
Gemi Detaylı Bilgisi İçin Tıklayınız