Çıkış Limanı
Varış Limanı
  • Tur Hakkında
  • Rota
  • Fiyat
  • Detaylar
  • Gemi
Tur Hakkında:

Corendon HY ile Paket Program 
02,09,16,23 30 Ağu 2022 

İzmir Çıkışlı
Bari (İtalya) - Korfu (Yunanistan) - Dubrovnik (Hırvatistan) - Trieste (İtalya) - Ancona (İtalya) - Zadar (Hırvatistan) 

Tur ile ilgili Whatsapp ile bilgi alabilirsiniz...
Tur detaylarını, rotalarını veya ödeme seçeneklerini öğrenmek için...
Rotalar & Limanlar

Msc Fantasia ile İzmir Çıkışlı Adriyatik Gemi Turu
İzmir - Bari (İtalya) - Korfu (Yunanistan) - Dubrovnik (Hırvatistan) - Trieste (İtalya) - Ancona (İtalya) - Zadar (Hırvatistan) 
Corendon Hava Yolları ile Paket Program
02,09,16,23,30 Ağustos 2022

MSCFANTRVZN
* Limanları sırası değişiklik gösterebilir.

A 1.Gün
Bari - İtalya Limanı

İzmir Adnan Menderes Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali Corendon Hava Yolları kontuarı önünde saat 06:30’da buluşma. Check in ve pasaport işlemlerimizin ardından saat 09:30 da hareket. Yerel saat ile 10:15’de Bari’ye varışımızın ardından bizi bekleyen otobüsümüze biniyoruz ve limana doğru yola çıkıyoruz. Check in işlemlerinin ardından kabinlere yerleşme için serbest zaman. Gemimiz akşam 18:00’de limandan ayrılıyor. Geceleme gemide.

Bari İtalya'nın güneydoğusunda Adriyatik Denizi kenarında bir liman kentidir. Puglia bölgesinin ve aynı adlı Bari ilinin merkezidir. 

B 2.Gün
Korfu - Yunanistan Limanı

Gemimiz sabah saat 08.00’de Korfu limanına yanaşacaktır. Yunanistan’ın İyon Denizi’nde yer alan bu ada Yunan adaları içinde en yeşil  olanıdır ve zeytin ağacı, çam ağacı, okaliptüs ağacı başta olmak üzere birçok ağaç çeşidine sahiptir. Gemide alacağımız sabah kahvaltımızın ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra düzenleyeceği Korfu şehir turuna katılabilirler. Liston Caddesi, Belediye Binası, İyonya Parlamento Binası, Eski ve Yeni Kale gibi görülmeye değer yerlerden sonra,  Korfu’nun merkezinde yer alan Spianada Meydanı’na varıyoruz. Balkanların en geniş meydanı olma özelliğini taşıyan bu meydan yıl boyu birçok festivale de ev sahipliği yapmaktadır. Kafeler, restoranlar, alışveriş dükkanlarının olduğu bu meydanda kısa bir fotoğraf ve kahve molamızın ardından Korfu’nun en güzel köylerinden olan Paleokastritsa’ya doğru yola çıkıyoruz. Klasik Yunan tavernaları, balıkçı restoranı, zeytin ağaçlı sahili, kumsalın üst tarafında bulunan orta çağdan kalma Angelokastro Kalesi ve eski manastırı ile doğa ve tarihi bir arada yaşayacaksınız. Daha sonra Korfu limanına dönüş. Gemimiz akşam saat 18:00’de limandan ayrılacaktır. Geceleme gemide.

Yunanistan`ın kuzeybatısında Akdenizin kolu olan İyon Denizi`nde bir ada. Etrafındaki küçük adacıklarla bereber nüfusu bugün 100 binin üzerindedir. Antik tapınaklar, Roma villaları, Venedik apartmanları ve İngiliz tarzı kiliselerle sarayların yanı sıra Yunan mutfağının eşsiz tatlarını, serin deniz sularını ve kızgın kumsalları vaat ediyor Korfu Adası...

C 3.Gün
Dubrovnik Limanı

Gemimiz saat 08.00’de Dubrovnik limanına yanaşacaktır. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Dubrovnik şehir turuna katılabilirler. Turumuzda ilk olarak Dubrovnik’e yaklaşık 15 km mesafedeki Cavtat kasabasını ziyaret ederek başlıyoruz. Bölgenin en eski yerleşiminin olduğu Cavtat, günümüzde popüler bir turist destinasyonudur. Burada verilecek serbest zamanın ardından Dubrovnik’e geri dönüyoruz ve ilk olarak teleferik ile yaklaşık 400 m yükseklikteki Srd (Sırc) Tepesi’ne çıkarak Dubrovnik’in en güzel panoroma noktasına ulaşıyoruz (hava şartları el verdiği taktirde). Açık bir günde yaklaşık 60 km görüş mesafesine sahip tepede fotoğraf, kahve ve alışveriş için serbest zaman verdikten sonra programımıza devam etmek üzere teleferik ile kente iniyoruz. Buradan itibaren Dubrovnik Eski Şehri’nin içinde rehberimiz eşliğinde yürüyüş programına başlayıp şehrin tarihi ve kültürel dokusu hakkında bilgiler ediniyoruz. Sponza Sarayı, Aziz Vlaho Kilisesi, Eski Yetimhane, Mescid, Onofrio Çeşmesi göreceğimiz yerlerden sadece birkaçı. Serbest zamanımızın ardından Dubrovnik limanına dönüş. Gemimiz saat 20.30’da limandan ayrılacaktır. Geceleme gemide.

Adriatik sahillerinin en iyisine sahip olan şehir karajteristik özelliği ve mimari yapısı ile dikkat çekmektedir. Birçok medeniyete ev sahipliği yapmış kent içinde ayrıntılı bir tarihi barındırmaktadır. Bu çekici kasaba 1.300 yılllık tarihi ile Dalmaçya kıyılarında yer almaktadır. Dominik Manastırı`nda bir tura çıkıp Titan`ınkiler de dahil olmak üzere Dubrovnik`in en güzel Rönesans dönemi tablolarına göz atabilir; çeşmeleri, manastırları ve meydanları gezebilirsiniz.

D 4.Gün
Denizde Limanı

Gemi içindeki aktivitelerden yararlanma zamanı.

E 5.Gün
Trieste Limanı

Gemimiz sabah saat 08.00’de Trieste limanına yanaşacaktır. Gemide alacağımız sabah kahvaltımızın ardından arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek Trieste şehir ve Venedik turuna katılabilirler. Bu turumuzda önce İtalya’nın gözbebeği olan Venedik’e doğru yol alıyoruz. Ünlü San Marco meydanı, San Marco Bazilikası, Rialto Köprüsü göreceğimiz yerler arasındadır. Ayrıca arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak Venedik’in ünlü Gondolları ile de tur yapabilirler. Serbest zamanımızın ardından Trieste’ye geri dönüyoruz. Trieste Adriyatik denizinin en kuzeyinde yer alan ve sonradan İtalya’ya bağlandığı için daha çok Avusturya ve Slovenya etkisinde kalmış güzel bir liman kentidir. Burada rehberimiz eşliğinde kentin tarihi ve kültürel güzelliklerini keşfediyoruz ve serbest zamanın ardından gemimize dönüyoruz.   Gemimiz saat 21:00’de limandan ayrılacaktır. Geceleme gemide

Trieste, İtalya'nın kuzey doğusunda Friuli-Venezia Giulia bölgesinde ayni adi taşıyan Trieste ili merkezi olan bir belediye, şehir ve limandır. Slovenya sınırına doğru bulunan Trieste Adriyatik Denizi'ndeki Trieste Körfezi'nin başında yer alır.

F 6.Gün
Ancona - İtalya Limanı

Gemimiz sabah 09.00’da Ancona limanına yanaşacaktır. Ancona Adriyatik kıyılarının en büyük ticaret limanıdır ve gemi yapım tersaneleri bulunmaktadırç Arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği Ancona şehir turuna  katılabilirler. Trajan Kemeri, Cattedrale di San Ciriaco (Ancona Katedrali), Santa Maria della Piazza göreceğimiz yerlerden bazıları.  Alışveriş için serbest zamanın ardından gemimize geri döneceğiz. Gemimiz saat 15.00’ de limandan ayrılacaktır. Geceleme gemide

Ancona veya Ankona, İtalya'nin merkezi Marche bölgesinin ve ayni adli Ancona ili merkezi olan Adriyatik Denizi kıyısında 100.861 nüfuslu bir liman kentidir. Ancona, Adriyatik Denizi'nin en büyük ticaret limanıdır ve gemi yapim tersaneleri bulunur.

G 7.Gün
Zadar Limanı

Gemimiz sabah 07.00’de limana yanaşacaktır. Zadar, Hırvatistan`da yer alan eski şehirlerden biridir. Bu şehir Ravni Kotari bölgesinde ve Adriyatik Denizi kıyısında yer almaktadır. Arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin düzenleyeceği ekstra şehir turuna katılabilirler. Aziz Donat Kilisesi, Deniz Orgu, St Anastasia Katedrali gibi tarihi ve kültürel yerleri gezip, bilgiler alıyoruz. Daha sonra şehir merkezinde serbest vaktimizin ardından gemimize döneceğiz. Turumuzun bitiminde gemimize transfer oluyoruz. Gemimiz saat 16.00’da limandan ayrılacaktır. Bu gece saat 24.00 e kadar bagajlarımızı odalarımıza bırakılan etiketleri üstüne takarak kapımızın önüne bırakıyoruz. Geceleme gemide.

Zadar, Hırvatistan'da pitoresk tarihsel kent. Dalmaçya'nın eski başkentidir. Zadar Boğazıyla Ugljan ve Pasman adalarından ayrılan alçak bir yarımadanın başında yer alır. Yarımada ile anakara arasındaki koy, doğal bir derin su limanı oluşturur. MÖ.7’nci yüzyılda, bölgenin büyük ve önemli bir ticaret merkezi olduğu görülür. Fenikeliler, Etrüskler ve Yunanlılar, burada, diğer Akdeniz halklarıyla ticareti geliştirmişlerdir. Aynı dönemde, şehrin nüfusunun 2000 kişi civarında olduğu söyleniyor. Zadar şehrinde, mutlaka “Kiraz Likörü” denemelisiniz.

H 8.Gün
Bari - İtalya Limanı

Gemimiz sabah saat 08.00 da limana yanaşacaktır. Gemimizde alacağımız kahvaltının ardından gemiden ayrılıyoruz. Limanda bizi bekleyen özel otobüsümüz ile Bari havaalanına hareket. Pasaport ve check in işlemlerinin ardından Corendon Hava Yolları ile saat 11:15 de İzmir’e hareket. Yerel saat ile 14:00’de İzmir’e varış. Bir başka keyifli gezimizde buluşmak üzere!

Bari İtalya'nın güneydoğusunda Adriyatik Denizi kenarında bir liman kentidir. Puglia bölgesinin ve aynı adlı Bari ilinin merkezidir. 

Fiyatlar

Fiyatlandırma yalnızca bilgilendirme amaçlı olarak verilmiştir.
Doluluk oranına göre fiyatlarda +/- farklılıklar oluşabilir.
Bu program için gerekli vizeler : Çok girişli Schengen Vizesi  

GRUP KABİNLERİ GTY GARANTİ TİPİ KABİNLERDİR. KABİN NUMARALARI BİLET İLE BİRLİKTE BELLİ OLACAKTIR.


Üç ve Dört  kişilik kabinler gemideki müsaitlik ve güncel olan fiyatlar ile ücretlendirilmektedir

Detaylar

FİYATA DAHİL OLAN HİZMETLER

Corendon Havayolları ile ekonomi sınıfı İzmir – Bari - İzmir uçuşu
Tercih etmiş olduğunuz kategorideki kabinde 7 gece tam pansiyon konaklama
Havaalanı - liman - havaalanı transferleri.
Havalimanı ve liman vergileri
Yolcu sayısı gözetmeksizin Türkçe Rehberlik hizmeti.
Her gün ve gece için düzenlenen eğlence, animasyon ve şovlar
Gemideki sabah, öğle ve akşam yemekleri
Kaptanın hoş geldin partisi ve gala yemeği
Fitness

FİYATA DAHİL OLMAYAN EKSTRA HİZMETLER

Günlük kişi başı 10 euro gemi servis ücreti (bahşişler)
Sağlık hizmetleri.
Kara turları
Güzellik merkezi ve SPA alanı
Gemideki tüm içecekler
Kişisel harcamalar (Internet, kuru temizleme, telefon, vb.)
Vize bedeli ve takibi
Yurt dışı çıkış harcı
İç hat bağlantı uçuşları
Covid-19 sağlık sigortası

İPTAL İADE ŞARTLARI
* TOPLAM TUTAR ÜZERİNDEN HESAPLANMAKTADIR*

Rezervasyon itibari ile; 180 gün kalaya kadar kişi başı %10 / 179-150 gün %15/ 149-120 gün %25 / 119-90 gün %30
/ 89-60 gün %50 / 59-45 gün %60 / 44-30 gün %75 / 29-10 Gün %90 / 9 günden az %100

Notlar:

• Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay geçerli pasaport olması mecburidir.
• Vize için istenilen gerekli belgelerin zamanında ve eksiksiz verilmemesinden kaynaklanacak problemlerden ACENTA sorumlu değildir.
• Vize alınmış olması o ülkeye giriş yapılacağı anlamına gelmez. Pasaport polisi kişiyi ülkeye sokmama yetkisine sahiptir. Böyle bir durumda sorumluluk yolcuya aittir.
• Çocuk fiyatları sadece çocukların ebeveynleri ile aynı odada ve kabinde 3. ve 4. Kişi konakladığı takdirde konaklaması şartı ile geçerlidir. 
• Dış nedenlerden dolayı ACENTA programda değişiklik yapma hakkına sahiptir.
• Tura katılımın yeterli olmaması durumunda ACENTA iptal/değişikliği misafirlerine tur hareketinden 21 gün önce bildirecektir.
• ACENTA, havayolu ile yolcularımız arasında aracı konumunda olup, 28.09. 1955 Lahey Protokolü’ne tabidir. Uçuş öncesinde uçak saatleri değişebilir. Tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce teyit edilmesi gerekmektedir. Yolcularımız uçuş detaylarının değişebileceğini bilerek ve kabul ederek turu satın almışlardır.
• İç hat low cost uçuşlarında 20 kg bagaj hakkı bulunmaktadır
• Ekstra turlar belli bir katılım şartı ile düzenlenir. Katılımın yetersiz olduğu durumlarda düzenlenemez. Katılımcı sayısının yetersiz kaldığı durumlarda fiyatlar rehber tarafından revize edilip yeni bir düzenleme yapılabilir.
• Yol üzeri yapılacak ekstra turlarda tura katılmayacak olan misafirlerimiz rehberimiz tarafından kent girişlerinden önce yer alan dinlenme alanlarına yönlendirilecektir.
• Tur esnasında yerel otoriteler tarafından gezilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen turlar gerçekleştirilmez. Bu turların yapılamamasından ACENTA sorumlu değildir.
• İptal ve değişiklik durumunda “ACENTA SATIŞ SÖZLEŞMESİ” geçerlidir.
• Gemi yolculuğu sırasındaki alacağınız akşam yemeklerinden 2’si resmi akşam yemeğidir ve burada yemek isteyen her erkek yolcumuzun yanında en az bir adet takım elbise, bayanların da en az 1 adet gece elbisesi bulundurmak önerilir.
• Gemi seyahati esnasında grubumuzun akşam yemek alacağı restoran ve masalar daha önceden belirlenmiş ve isimlere göre numaralandırılmış olacaktır. Dolayısıyla gemide alınacak ilk öğün yemekten son öğün yemeğe kadar herkes daha önceden belirlenen yerlerde oturacaktır.
• Gemiye check-in esnasında istisnasız her yolcunun (çiftlerde sadece 1 kişi) kabin anahtarları alınırken gemi resepsiyonuna kredi kartını ibraz etmesi veya nakit depozit yatırması gerekmektedir. Gemide casino haricinde hiç bir yerde nakit para geçmemektedir. Gemide USD para birimi ve kredi kartı geçerlidir. Tüm harcamalarınızı odalarınızdaki televizyonlardan öğrenebilirsiniz.
• Gemiye içki, ütü, saç kurutma makinası vb. sokmak kesinlikle yasaktır.
• Gemi seyahatimizin başlangıcında grubumuzun tüm valizleri için belirli renklerde valiz etiketleri gemi biletiniz ile birlikte sizlere ulaştırılacaktır. Cruise limanında bu etiketleri valizlerinize takmanız gereklidir.
• Valizlerinizi geminin ilk kalkış gününde akşam geç vakite kadar kamaralarınıza gelmeyebilir. Bu yoğunluk ve kalabalıktan kaynaklanan ve kesinlikle geminin sorumluluğunda olan bir durumdur. Onun için gemiye bineceğiniz ilk gün elzem olan ihtiyaçlarınızı küçük bir el çantasına koyup yanınıza almanızda fayda vardır.
• Geminin kalkış saatlerine kesinlikle riayet edilmesi gerekmektedir. Limanlarda gemimizin kalkış saatinden en geç 60 dakika önce gemiye giriş yapılması gerekir. Aksi takdirde gemiye giriş yapamayabilirsiniz. Böyle bir durumdan da acentemiz sorumlu olmayacaktır.
• Gemi seyahatimizin sonunda ise valizlerinizi toplayarak bir gece önceden kabinlerinize daha önceden bırakılacak etiketleri takarak saat 00.00’a kadar kabin kapılarınızın önüne bırakmanız gerekmektedir. Gemiden çıkış işlemlerimizin ardından grubumuzun valizlerinin olduğu istasyondan valizlerini alacaktır. HER BİR MİSAFİRİMİZİN KENDİ VALİZİNİ DOKUNARAK VE KONTROL EDEREK ALMASINI ÖNEMLE RİCA EDERİZ.
• TÜM MİSAFİRLERİN GİDİŞ DÖNÜŞ UÇAK BİLETLERİ, GEMİ BİLETLERİNİ YANLARINDA BULUNDURMALARI GEREKMEKTEDİR. BİLETLERİN ÇIKTILARINI ALMAYAN MİSAFİRLERİMİZİN ÜLKE / GEMİ GİRİŞ SORUMLULUĞU KENDİLERİNE AİTTİR.

Gemi Bilgileri
MSC Fantasia
MSC Fantasia Gemisi
Description :

Stil sahibi ve çevreci MSC Fantasia

MSC Fantasia yeni bir vizyonu hedef aldı, Akdeniz’in doğa dostu yüzen şehri olmak.

Lobisinde sizleri fırından çıkmış taze lezzetleri bulabileceğiniz espresso barı, şık butikleri ve duty free alışveriş dükkanları karşılayacak.

Özel tasarım lounge barları, şehrin havasını getiren gurme tatları, piano,jazz ve spbarları, video oyun barı ve canlı etkinliklerin yayınlandığı dev ekranlar geminin her yerinde dinlenme ve sohbet imkanları sunuyor.

Monte Carlo casinosu, manzaralı liquid diskosu, futuristik Broadway tiyatrosu dünya çapında eğlence sunuyor.

Restaurantlar lezzetin başkenti gibi, murano camları ile süslenmiş kırmızı halılar ile gireceğiniz büyük Il Cerchio d’Oro restaurantı ve El Sombrero Meksika lezzetleri.

Tenis, basketbol, mini-golf, koşu alanı,aqua yüzme havuzu kompleksi, spsalonu, Formula 1 simulatörü ve 4D cinema ile dolu, dolu aktivite ve eğlence seçenekleri.

 MSC Aurea Spa ve 18.kat güneşlenme alanı yetişkinler için bir kaçamak imkanı sunarken çocuklar ve gençler kendilerine özel kulüplerde zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaklar.

MSC Yatch Club’ın özel imkanları ile 24 saat özel uşak, özel lounge ve havuz alanının keyfini çıkarabilirsiniz.

Henüz bitmedi. Yüzen şehir MSC Fantasia’da her zaman keşfedilecek yeni bir unutulmaz deneyim vardır. Gelin ve görün!

Gemi Firması : MSC Cruises
Menşei : , ,
Para Birimi :
Yapım Yılı: 2008
Yolcu Sayısı : 4100
Mürettabat Sayısı : 1370
Kat Sayısı : 13
Ağırlığı : 137936 ton.
Uzunluğu : 333.00 m.
Genişliği : 38.00 m.
Hızı : 23 Km/h
Gemi Detaylı Bilgisi İçin Tıklayınız