Çıkış Limanı
Varış Limanı
  • Tur Hakkında
  • Rota
  • Fiyat
  • Detaylar
  • Gemi
Tur Hakkında:

PGS ile Paket Program 
10 Temmuz 2022

Cenova (İtalya) - Napoli (İtalya) - Messina (Sicilya) - Valetta (Malta) - Barselona (İspanya) - Marsilya (Fransa)

Tur ile ilgili Whatsapp ile bilgi alabilirsiniz...
Tur detaylarını, rotalarını veya ödeme seçeneklerini öğrenmek için...
Rotalar & Limanlar

Kurban Bayramı
Msc Seaview ile İtalya, İspanya ve Fransa Gemi Turu
Cenova (İtalya) - Napoli (İtalya) - Messina (Sicilya) - Valetta (Malta) - Barselona (İspanya) - Marsilya (Fransa)
7 Gece - 8 Gün
Pegasus Hava Yolları ile Paket Program
10 Temmuz 2022

MSCSVW-TRVZN

A 1.Gün
Cenova Limanı

Sabiha Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali Pegasus Hava Yolları kontuarı önünde saat 06:00’da buluşma. Pegasus havayolları PC 1211 sefer sayılı uçağı ile saat 08:40’da Bergamo’ya hareket. Yerel saat ile 10:35’de varışımızın ardından bizi bekleyen otobüsümüze biniyoruz ve Genova’ya doğru yola çıkıyoruz. Check in işlemlerinin ardından kabinlere yerleşme için serbest zaman. Gemimiz akşam 17:00’de Napoli’ye hareket etmek için limandan ayrılıyor.

 

İtalya’nın en büyük liman şehri olan Genova, gerek görkemli gerek denizcilik alanındaki öncü geçmişi gerekse günümüze kadar iyi korunmuş tarihi yapısıyla ve de zengin mimari yapılarıyla çok yönlü bir liman ve ticaret merkezidir. Kültür, tarih ve doğanın birleştiği bu kent bir çok ziyaretçiye ev sahipliği yapmaktadır.
Portofino : kuzeybatı bölgesinde Cenova 'ya bağlı bir belde. Rengarenk evlerin çevrelediği bir küçük limanı vardır. Bu küçük nüfuslu sahil beldesi Italya'nın ve Avrupa'nın en resimsel yerleşkelerinden biri olduğu genellikle kabul edilmektedir.

B 2.Gün
Napoli Limanı

Gemimiz öğlen saat 13.00’de Napoli limanına yanaşacaktır. Ardından rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği ‘Napoli şehir turumuz’ başlıyor. Şehir turumuzda Napoli’nin merkez meydanı olan Plebiscito Meydanı, 17. Yüzyılda yapılmış Kraliyet Sarayı, Castel Nuovo (Yeni Kale), Roma’da bulunan San Pietro Meydan’ından ve Pantheon’dan esilenerek yapılan San Francesco di Paola Bazilikası, mağazaların bulunduğu I. Umberto Galerisi, 1737 yılında inşa edilen ve UNESCO dünya kültür mirası listesinden bulunan San Carlo Tiyatrosu ve Napoli Limanı görülecek yerler arasındadır. Ardından Napoli limanına dönüş. Gemimiz saat 20.00’de limandan ayrılacaktır.

Lezzetli pizzalarıyla, eski ve tarihi binalarıyla, İtalya`nın en ince kumasallarıyla ünlü kent Tiren denizinin kıyısındadır. Napoli Ulusal Müzesi Avrupanın en iyi müzelerinden biri olarak kabul edilmektedir. İtalya`nın güney doğusunda yer alan Naples dünyanın bir çok yerindeki sanatçıları cezbedicek bir görselliğe sahiptir. Pompeii`ye düzenlenen bir tura katılabilir Sorrento`daki pek çok butiği ziyaret edebilirsiniz. 1889`da İtalya kraliçesi için icat edilen Naples Pizza`sının tadına bakmalısınız.

C 3.Gün
Messina - Sicilya Limanı

Gemimiz saat 09.00’da Messina limanına yanaşacaktır. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği ‘Messina şehir turu & Katanya turu’na katılabilirler. İtalya`nın özerk bölgesi olan Sicilya`nın incisi bir şehirdeyiz. Sizi Ortaçağ zamanlarına hiç zorlanmadan götürecek bir yer Messina’da bulunan katedraller, tarihi çeşmeler ve tabi ki Taormina kasabası sizi adeta bir zaman yolculuğuna çıkartacak. Ardından Katanya’ya hareket edeceğiz. Turumuzda Duomo Katedrali, Fontana dell’Elefante, Cumhuriyet Meydanı (Piazza Repubblica) ve Etna Caddesi görülecek yerler arasındadır. Gezi sonrası Messina limanına dönüş. Gemimiz saat 18:00’de limandan ayrılacaktır.

Calabria’dan bir taş atımı mesafede bulunan Messina ve çevresindeki küçük sahil köyleri arasındaki manzara, kelimenin tam anlamıyla muhteşem. Ekstra turumuzla bu panoramik ziyafeti ve daha sonra Romalınlar tarafından restore edilmiş Antik tiyatro ve tiyatronun arakasından görülen Etna Yanardağı’nın muhteşem manzarası ise ziyaretçileri büyülemektedir. Messina inanılmaz tarihe sahip antik bir şehirdir.

D 4.Gün
Valetta - Malta Limanı

Gemimiz sabah saat 07.00’de Valetta limanına yanaşacaktır. Gemide alacağımız sabah kahvaltımızın ardından arzu eden misafirler rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği ‘Valetta şehir turuna’ katılabilirler. Turumuzda Başkent Valletta’nın canlı sokaklarını gezerek şehri keşfedeceğiz. İlk durağımız bu görkemli şehri çevreleyen savunma surlarının üst bölümünde yapılmış olan “Barracca Bahçeleri” olacaktır. St. John şövalyeleri tarafından yapılmış olan bu bahçeler aynı zamanda Büyük Liman’ın ve surlarla çevrilmiş olan 3 eski şehrin de muhteşem manzarasına sahiptir. Daha sonraki durağımız “St. John Co-Catedrali” olacaktır. Barok tarzında yapılmış olan bu katedral sade dış görünüşünün aksine çok zengin bir iç süslemeye ve ünlü ressam Caravaggio’nun resimlerine de ev sahipliği yapmaktadır.Yürüyüşümüz başkentin tarihi öneme sahip binalarının arasında devam ederken “Büyük Üstad Sarayını” ve “Başbakanlık Konutunu” göreceğiz. Ardından Valette limanı’na dönüş. Gemimiz saat 17:00’de limandan ayrılacaktır.

Tarih boyunca Romalılardan Araplara, Türklerden Normanlara ve St. John Şövalyelerine kadar pek çok kültür ve medeniyete ev sahipliği yapmış, bugün bu kültürlerin izlerini taşımaktadır. İkinci Dünya savaşı sırasında bombardımanlarla tahrip olan Valetta, birbirini izleyen onarım çalışmaları ile eski mimari dokusunu kazanmış. Cumbalı evler, dar sokaklar, saraylar, kilise ve katedraller kentin göz alıcı mimari dokusunu oluşturmaktadır. Sarı malta taşından yapılmış evlerde dikkati çeken bir diğer özellikte kapı kulpları ve kapı kenarlarında yer alan süslemeler ve fenerler. Malta`nın en karakteristik özelliklerden biriside otobüsleri. Eski model ama son derece bakımlı olan bu otobüsler ile adanın her yerine ulaşmak mümkün. Malta`nın başkenti Valletta oldukça yoğun ve canlı bir şehirdir.

E 5.Gün
Denizde Limanı

Gemi içindeki aktivitelerden yararlanma zamanı.

F 6.Gün
Barselona Limanı

Gemimiz sabah 08.00’de Barselona limanına yanaşacaktır. Arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği “Barcelona Şehir Turu” na katılabilirler.(50 eur) Limandan özel aracımız ile Avrupa’nın en güzel metropollerinden biri olan Barcelona`da şehir tutumuza başlıyoruz. Şehir turumuz esnasında La Rambla Caddesi, Cristoforo Colombo Anıtı, Maremagnum Suni Limanı, Barceloneta Plajı, Olimpiyat bölgesi ve limanı, Catalunya Meydanı, Gaudi’nin evlerinin bir sokak müzesine dönüştürdüğü Paseu de Gracia caddesi ve en temel eseri Sagrada Familia göreceğimiz yerler arasında. Turumuz esnasında Montjuic tepesine çıkıp manzara fotoğrafları çekeceğiz. Alışveriş için serbest zamanın ardından gemimize geri döneceğiz. Gemimiz akşam 18.00’ de limandan ayrılacaktır.

Barselona, Avrupa'da görülmesi gereken önemli yerlerden biri. Katalanların başkenti olan; göze çarpan mimarisi ve sanat tarzı ile ünlüdür. Yapımı yarım kalan Sagrada Familia Katedrali bu mimari tarzının en güzel örneğidir. Modern binalardan, Gotik mahallesine kadar hayat dolu bu şehir her zevke hitap edecek özellikte. Daracık sokaklarında sokak sanatı, sokakların açıldığı geniş meydanlarda ise heykel sanatı fışkırıyor! Müzeleri, eğlenceli pubları, alışveriş imkanları, futbol takımı, plajları ve kendine özgü yemekleri ile yaşayan bir şehir..

G 7.Gün
Marsilya Limanı

Gemimiz sabah 08.00’de limana yanaşacaktır. Arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin düzenleyeceği ekstra “Marsilya Panoramik Şehir Turu & Aix En Provance” turuna katılabilirler. Bu gün ki turumuzda rehberimizle buluştuktan sonra ilk önce Marsilya’ya 40 dakika mesafede bulunan Aix en Provence’a gideceğiz. Romanesk ön cephesi ve üstü kapalı kemerli yolu ile XII. Yüzyıldan kalma meşhur St. Saviour’s Katedrali ile başlayacak. Daha sora şehrin eski bölgesinde yapacağımız keyifli yürüyüş sırasında burada bulunan antik hanları ve 17. YY’da Kardinal Mazarino’nun kardeşi tarafından tasarlanmış olan Mazarino semtini göreceksiniz. Kısa bize molanın ardından önemli bir denizcilik şehri olan Marsilya’ya geride döneceğiz. İlk olarak yüksek bir tepenin üzerinde bulunan “Notre Dame de la Garde Kathedrali”ni ziyaret ederek başlayacağız. Bu ziyaret ardından Longchamps Çeşmesi, Saint Charles tren garı, eski şehir, Hotel de Ville ve yat limanı bölgesi görülecek yerlerden bazıları. Daha sonra şehir merkezinde serbest vaktimizin ardından gemimize döneceğiz. Turumuzun bitiminde gemimize transfer oluyoruz. Gemimiz saat 17.00’de limandan ayrılacaktır.

Fransa`nın liman kenti Marsilya, Akdeniz`e hâkim manzarası ile birçok medeniyetin izlerini sokaklarında taşıyor. Marsilya denince akla sabun geliyor. 16. yüzyıldan beri üretilen sabunlar, şehir sanayisinde önemli rol oynuyor. Önemli bir başka ürün ise zeytinyağı. Marsilya eşsiz güzelliği ve bağımısz kişiliği ile Fransa`nın New Orleans`ı olarak anılmaktadır. Paris`in iki katı büyüklüğündeki bu şehir bir çok ulustan insanların bir araya geldiği bu antik şehir interaktif bir görünüme sahiptir.

H 8.Gün
Cenova Limanı

Gemimiz sabah saat 07.00 de limana yanaşacaktır. Gemimizde alacağımız kahvaltının ardından gemiden ayrılıyoruz. Limanda bizi bekleyen özel otobüsümüz ile Bergamo’ya hareket. Bergamo havalimanına varış, bagaj ve check-in işlemlerinin ardından Pegasus Hava Yolları PC 1214 sefer sayılı uçağıyla saat 16:50’de İstanbul`a hareket. Yerel saat ile 20:25’de İstanbul’a varış. Bir başka keyifli gezimizde buluşmak üzere!

İtalya’nın en büyük liman şehri olan Genova, gerek görkemli gerek denizcilik alanındaki öncü geçmişi gerekse günümüze kadar iyi korunmuş tarihi yapısıyla ve de zengin mimari yapılarıyla çok yönlü bir liman ve ticaret merkezidir. Kültür, tarih ve doğanın birleştiği bu kent bir çok ziyaretçiye ev sahipliği yapmaktadır.
Portofino : kuzeybatı bölgesinde Cenova 'ya bağlı bir belde. Rengarenk evlerin çevrelediği bir küçük limanı vardır. Bu küçük nüfuslu sahil beldesi Italya'nın ve Avrupa'nın en resimsel yerleşkelerinden biri olduğu genellikle kabul edilmektedir.

Fiyatlar

Fiyatlandırma yalnızca bilgilendirme amaçlı olarak verilmiştir.
Doluluk oranına göre fiyatlarda +/- farklılıklar oluşabilir.
Bu program için gerekli vizeler : Çok girişli Schengen Vizesi  

GRUP KABİNLERİ GTY GARANTİ TİPİ KABİNLERDİR. KABİN NUMARALARI BİLET İLE BİRLİKTE BELLİ OLACAKTIR.


Üç ve Dört  kişilik kabinler gemideki müsaitlik ve güncel olan fiyatlar ile ücretlendirilmektedir

Detaylar

FİYATA DAHİL OLAN HİZMETLER

* PGS ile ekonomi sınıfı İstanbul(SAW) – Bergamo(BGY) - İstanbul(SAW) uçuşu
* Tercih etmiş olduğunuz kategorideki kabinde 7 gece tam pansiyon konaklama
* Havaalanı - liman - havaalanı transferleri.
* Türkçe Rehberlik hizmeti.
* Her gün ve gece için düzenlenen eğlence, animasyon ve şovlar
* Gemideki sabah, öğle ve akşam yemekleri
* Kaptanın hoş geldin partisi ve gala yemeği
* Fitness
* Havalimanı ve liman vergileri 

FİYATA DAHİL OLMAYAN EKSTRA HİZMETLER

* Günlük kişi başı 10 eur gemi servis ücreti (bahşişler)
* Sağlık hizmetleri.
* Kara turları
* Güzellik merkezi ve SPA alanı
* Gemideki tüm içecekler
* Kişisel harcamalar (Internet, kuru temizleme, telefon, vb.)
* Vize bedeli ve takibi
* Yurt dışı çıkış harcı
* İç hat bağlantı uçuşları
* Covid-19 sağlık sigortası

UÇUŞ BİLGİLERİ 
10.07.2022 PC 1211 SAW - BGY 08:40 10:35
17.07.2022 PC 1214 BGY - SAW 16:50 20:25

İPTAL İADE ŞARTLARI
* TOPLAM TUTAR ÜZERİNDEN HESAPLANMAKTADIR*

Rezervasyon itibari ile; 180 gün kalaya kadar kişi başı %10 / 179-150 gün %15/ 149-120 gün %25 / 119-90 gün %30
/ 89-60 gün %50 / 59-45 gün %60 / 44-30 gün %75 / 29-10 Gün %90 / 9 günden az %100

Notlar:

• Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay geçerli pasaport olması mecburidir.
• Vize için istenilen gerekli belgelerin zamanında ve eksiksiz verilmemesinden kaynaklanacak problemlerden ACENTA sorumlu değildir.
• Vize alınmış olması o ülkeye giriş yapılacağı anlamına gelmez. Pasaport polisi kişiyi ülkeye sokmama yetkisine sahiptir. Böyle bir durumda sorumluluk yolcuya aittir.
• Çocuk fiyatları sadece çocukların ebeveynleri ile aynı odada ve kabinde 3. ve 4. Kişi konakladığı takdirde konaklaması şartı ile geçerlidir. 
• Dış nedenlerden dolayı ACENTA programda değişiklik yapma hakkına sahiptir.
• Tura katılımın yeterli olmaması durumunda ACENTA iptal/değişikliği misafirlerine tur hareketinden 21 gün önce bildirecektir.
• ACENTA, havayolu ile yolcularımız arasında aracı konumunda olup, 28.09. 1955 Lahey Protokolü’ne tabidir. Uçuş öncesinde uçak saatleri değişebilir. Tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce teyit edilmesi gerekmektedir. Yolcularımız uçuş detaylarının değişebileceğini bilerek ve kabul ederek turu satın almışlardır.
• İç hat low cost uçuşlarında 20 kg bagaj hakkı bulunmaktadır
• Ekstra turlar belli bir katılım şartı ile düzenlenir. Katılımın yetersiz olduğu durumlarda düzenlenemez. Katılımcı sayısının yetersiz kaldığı durumlarda fiyatlar rehber tarafından revize edilip yeni bir düzenleme yapılabilir.
• Yol üzeri yapılacak ekstra turlarda tura katılmayacak olan misafirlerimiz rehberimiz tarafından kent girişlerinden önce yer alan dinlenme alanlarına yönlendirilecektir.
• Tur esnasında yerel otoriteler tarafından gezilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen turlar gerçekleştirilmez. Bu turların yapılamamasından ACENTA sorumlu değildir.
• İptal ve değişiklik durumunda “ACENTA SATIŞ SÖZLEŞMESİ” geçerlidir.
• Gemi yolculuğu sırasındaki alacağınız akşam yemeklerinden 2’si resmi akşam yemeğidir ve burada yemek isteyen her erkek yolcumuzun yanında en az bir adet takım elbise, bayanların da en az 1 adet gece elbisesi bulundurmak önerilir.
• Gemi seyahati esnasında grubumuzun akşam yemek alacağı restoran ve masalar daha önceden belirlenmiş ve isimlere göre numaralandırılmış olacaktır. Dolayısıyla gemide alınacak ilk öğün yemekten son öğün yemeğe kadar herkes daha önceden belirlenen yerlerde oturacaktır.
• Gemiye check-in esnasında istisnasız her yolcunun (çiftlerde sadece 1 kişi) kabin anahtarları alınırken gemi resepsiyonuna kredi kartını ibraz etmesi veya nakit depozit yatırması gerekmektedir. Gemide casino haricinde hiç bir yerde nakit para geçmemektedir. Gemide USD para birimi ve kredi kartı geçerlidir. Tüm harcamalarınızı odalarınızdaki televizyonlardan öğrenebilirsiniz.
• Gemiye içki, ütü, saç kurutma makinası vb. sokmak kesinlikle yasaktır.
• Gemi seyahatimizin başlangıcında grubumuzun tüm valizleri için belirli renklerde valiz etiketleri gemi biletiniz ile birlikte sizlere ulaştırılacaktır. Cruise limanında bu etiketleri valizlerinize takmanız gereklidir.
• Valizlerinizi geminin ilk kalkış gününde akşam geç vakite kadar kamaralarınıza gelmeyebilir. Bu yoğunluk ve kalabalıktan kaynaklanan ve kesinlikle geminin sorumluluğunda olan bir durumdur. Onun için gemiye bineceğiniz ilk gün elzem olan ihtiyaçlarınızı küçük bir el çantasına koyup yanınıza almanızda fayda vardır.
• Geminin kalkış saatlerine kesinlikle riayet edilmesi gerekmektedir. Limanlarda gemimizin kalkış saatinden en geç 60 dakika önce gemiye giriş yapılması gerekir. Aksi takdirde gemiye giriş yapamayabilirsiniz. Böyle bir durumdan da acentemiz sorumlu olmayacaktır.
• Gemi seyahatimizin sonunda ise valizlerinizi toplayarak bir gece önceden kabinlerinize daha önceden bırakılacak etiketleri takarak saat 00.00’a kadar kabin kapılarınızın önüne bırakmanız gerekmektedir. Gemiden çıkış işlemlerimizin ardından grubumuzun valizlerinin olduğu istasyondan valizlerini alacaktır. HER BİR MİSAFİRİMİZİN KENDİ VALİZİNİ DOKUNARAK VE KONTROL EDEREK ALMASINI ÖNEMLE RİCA EDERİZ.
• TÜM MİSAFİRLERİN GİDİŞ DÖNÜŞ UÇAK BİLETLERİ, GEMİ BİLETLERİNİ YANLARINDA BULUNDURMALARI GEREKMEKTEDİR. BİLETLERİN ÇIKTILARINI ALMAYAN MİSAFİRLERİMİZİN ÜLKE / GEMİ GİRİŞ SORUMLULUĞU KENDİLERİNE AİTTİR.

Gemi Bilgileri
MSC Seaview
MSC Seaview Gemisi
Description :

MSC SeaviewDeniz kenarında yürüyerek güneşin keyfini çıkartın

MSC Seaside devrimci mimarisi ve nefes kesen teknolojisi ile yeni jenerasyon cruiselar gemilerinin başlangıçı.

MSC Seaside deniz ile iç içe geçen açık ve kapalı alanları ile eşsiz bir cruise deneyimi sunuyor. Geminin çevresinde rıhtım mantığı ile tasarlanmış alan geminin etrafını 323 metre boyunca çeviriyor. Bu alanda açık manzaralı alışveriş alanları, yemek ve güneşlenme alanları asansör ile birbirlerine bağlanacak.

Ek olarak MSC Seaside denizlerdeki en etkileyici Aqua Park’ı sunacak. Denizlerdeki ilk slide boarding teknolojisini, interaktif oyunlar ve nefes kesici su parkı teknolojileri ile bilreştirerek her yaşa uygun eğlencelere sahip olacak.

MSC Seaside, güneşi takip eden gemi!

Gemi Firması : MSC Cruises
Menşei : , ,
Para Birimi :
Yapım Yılı: 2018
Yolcu Sayısı : 5179
Mürettabat Sayısı : 1413
Kat Sayısı : 18
Ağırlığı : 160000 ton.
Uzunluğu : 323.00 m.
Genişliği : 41.00 m.
Hızı : 22 Km/h
Gemi Detaylı Bilgisi İçin Tıklayınız