Çıkış Limanı
Varış Limanı
  • Tur Hakkında
  • Rota
  • Fiyat
  • Detaylar
  • Gemi
Tur Hakkında:

Satışa kapalı
Sadece Gemi

Tur ile ilgili Whatsapp ile bilgi alabilirsiniz...
Tur detaylarını, rotalarını veya ödeme seçeneklerini öğrenmek için...
Rotalar & Limanlar

Msc Seaview ile Norveç Fiyortları Gemi Turu
Kopenhag (Danimarka), Hellesylt / Geiranger (Norveç), Alesund (Norveç), Flaam (Norveç), Kiel (Almanya), Kopenhag (Danimarka)
7 Gece - 8 Gün
04,18 Temmuz; 01,15 Ağustos 2021  

A 1.Gün
Kopenhag Limanı

Dünyadaki en eski krallığını oluşturan Kopenhag İskandinavya’daki en büyük şehirdir. Hayatın bronz yüzünü yansıtan Hans Christian Andersen’nin küçük deniz kızından Hall Square Kulesi’ne ve Christiansborg Şatosu’na kadar Kopenhag hem kültürel hem de tarihi açıdan zengin bir geçmişe sahiptir.Aynı zamanda uzun yürüyüşler için çok ideal bir tatil kentidir.Nayhavn limanını,havadar kafeleri ziyaret edin. Sonra alışveriş merkezlerinde dolaşmayı ihmal etmeyin sakın. Tatiliniz esnasında Tivoli’nin bahçeleri ve eğlenceli bisiklet turları size eşlik etsin.

B 2.Gün
Denizde Limanı

Gemi içindeki aktivitelerden yararlanma zamanı.

C 3.Gün
Hellesylt Limanı

Hellesylt / Geiranger (Norveç)

Küçük kasaba Hellesylt en hoş meyve kokteylerinden birini fyortlarda sizin için hazırlar. Renkli meyve bahçeleri, buzulların besleyerek büyüttüğü akarsular ve yükselen granit uçurumlar bir zamanlar Vikinglerin dolaştığı yerlerde sizlere tarihi yaşatmak için yeterli olacaktır. Hellesylt`in büyüleyici şelalesinde durun ve ufak Norangsdalen`in doğal güzelliğini her soluk alışınızda içinizde hissedin.

D 4.Gün
Alesund Limanı

Alesund`un mimarisi geniş ve detaylı olması ile ünlüdür. Kentin ufak kuleleri, sivri kule tepeleri ve diğer değişik sanatsal yapıları kente peri masallarındaki şehirler gibi bir karakter kazandırır. Geiranger Fiyordu`nun bu doğal hali, bu ilginç kasabanın her yerinden sanki taşlar çıkıyormuş izlemini verir. Ålesund Norveç en önemli balıkçı limanı vardır. Kasabanın balıkçılık filosu Avrupa'nın en modern biridir. Büyük mobilya sanayi vardır; bazı tanınmış ev eşyaları burada üretilmektedir.

E 5.Gün
Flaam Limanı

Bir Iskandinavya kasabası olan Flam çocukluk rüyalarınızın gerçekleştiği yerdir. Yüksek şelaleler, görkemli dağlar, dar ve yeşil vadiler, berrak suları ile bilinen göller, sakin fyortlar, taşlı yaylalar ve ormanlar… Bu coğrafi elementlerin hepsi Norveç`in doğallığını süsler ve tatilcilere bu seyahatin haz veren yüzünü gösterir. Flam, dik yamaçlarla denizin arasına yerleşmiş, gerçek misafirperverliği göreceğiniz sakinleriyle tipik bir Norveç kasabası. Naeroy vadisi ve muhteşem güzellikteki iki şelaleye sahip bu doğa harikası kasabada zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

F 6.Gün
Denizde Limanı

Gemi içindeki aktivitelerden yararlanma zamanı.

G 7.Gün
Kiel Limanı

Kiel, Almanya`nın kuzey kesiminde bir kent. Kiel Kanalı nın doğu ucunda, Baltık Denizindeki Kiel Fiyordunun (Kieler Förde) her iki yakasında toprakları olan bir liman kentidir. Kiel Kanalı`nın 1895`te açılmış olan havuzları dışında kentte çok gelişmiş bir ticari liman ve yat tesisleri bulunur. Kentin doğu ve batı kıyıları arasında ulaşım sağlayan feribotlar, çevredeki balıkçı köyleri ile sayfiyelere de sefer yapar. Gemi ve makine yapımı başlıca sanayi kollarıdır.

H 8.Gün
Kopenhag Limanı

Dünyadaki en eski krallığını oluşturan Kopenhag İskandinavya’daki en büyük şehirdir. Hayatın bronz yüzünü yansıtan Hans Christian Andersen’nin küçük deniz kızından Hall Square Kulesi’ne ve Christiansborg Şatosu’na kadar Kopenhag hem kültürel hem de tarihi açıdan zengin bir geçmişe sahiptir.Aynı zamanda uzun yürüyüşler için çok ideal bir tatil kentidir.Nayhavn limanını,havadar kafeleri ziyaret edin. Sonra alışveriş merkezlerinde dolaşmayı ihmal etmeyin sakın. Tatiliniz esnasında Tivoli’nin bahçeleri ve eğlenceli bisiklet turları size eşlik etsin.

Fiyatlar
İlave Ücretler

Fiyatlandırma yalnızca bilgilendirme amaçlı olarak verilmiştir.
Fiyatlandırma sabit değildir.
Doluluk oranına göre fiyatlarda +/- farklılıklar oluşabilir.
Bu program için gerekli vize : Çok girişli Schengen Vizesi gerekmektedir.
Güvence paketi kabin fiyatlarına göre farklılık göstermektedir.

Detaylar

Fiyata Dahil Olan Hizmetler
* Tercih edilen kabin tipinde 7 gece "Tam Pansiyon" konaklama.
* Her gün ve gece için düzenlenen eğlence, animasyon ve şovlar.
* Gemideki sabah, öğle ve akşam yemekleri.
* Fitness merkezi, havuzlar, jakuziler
* Liman vergileri

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
* Uçuşlar
* Kişisel harcamalar ve içecekler.
* Günlük servis ücretleri (Bahşişler kişi başı günlük 10 €`dur.)
* Havalimanı-Cruise Liman-Havalimanı arası transferleri
* Gerekli vize ücreti ve takibi
* D&D içecek paketi (kişi başı 90€)

D&D içecek paketi, bardakta sunulan çeşitli şarapları içerir: (beyaz, kırmızı, gül ve köpüklü şaraplar), fıçı bira, maden suyu, soda ve meyve suları (bardakta).

D&D paketi, ana restoranlarda öğle ve akşam yemeklerinde ve Büfe alanında sadece öğle yemeği (11:30 - 16:00) ve akşam yemeği (17:30 - 22:30) saatlerinde kullanılabilir.

D&D paketi, büfe alanı dışındaki herhangi bir özel restoran veya barda kullanım için geçerli değildir.

Gemide satın alınamaz. D&D paket sahiplerinin, doğrudan gemide ve gemi yolculuğu öncesi satışlarda seçtikleri bir pakete yükseltme yapmalarına izin verilir.

 

MSC Book için Promosyon ismi:  2 X 1 &  2 X 1 DRINE&DRINK
- Fiyatlandırma tipi: Wave (kısa süre geçerli)
- Promosyon geçerlilik süresi: 16.11.2020 – 30.06.2021
- Geçerli Sezon: 2021 Yaz sezonu ( Karayipler, Akdeniz, Kuzey Avrupa)
- İptal koşulları:  Standart MSC iptal koşulları geçerlidir
- İsim Değişikliği: Standart koşullar geçerlidir.
- Tek kişi farkı 50% dir. (müsaitliğe göre değişebilir)
- Promosyon ile ilgili önemli bilgiler:
2 X 1 kabinde konaklayan 2. Kişiler için tüm kategorilerde 0€ ücret alınır (vergi yansıtılır)
2 X 1 DRINE&DRINK içecek paketi Bella ve Fantastica deneyiminde konaklayan tüm misafirleri kapsar.  Aurea ve Yacht Club için herhangi bir upgrade yapılmaz.
- Gelecek Seyahat kredisi voucheri (Future Cruise Credit) bulunan misafirler, MSC Voyagers Club indirimleri (%5+%5), ve Sağlık çalışanları promosyonları ile birleştirilebilir. (broşür promosyonları ile birleştirilemez)
- Promosyonda dinamik fiyatlandırma geçerli olup, system fiyatları esas alınmalıdır, doluluk oranına göre promosyon sonlandırılabilir.
Gemi Bilgileri
MSC Seaview
MSC Seaview Gemisi
Description :

MSC SeaviewDeniz kenarında yürüyerek güneşin keyfini çıkartın

MSC Seaside devrimci mimarisi ve nefes kesen teknolojisi ile yeni jenerasyon cruiselar gemilerinin başlangıçı.

MSC Seaside deniz ile iç içe geçen açık ve kapalı alanları ile eşsiz bir cruise deneyimi sunuyor. Geminin çevresinde rıhtım mantığı ile tasarlanmış alan geminin etrafını 323 metre boyunca çeviriyor. Bu alanda açık manzaralı alışveriş alanları, yemek ve güneşlenme alanları asansör ile birbirlerine bağlanacak.

Ek olarak MSC Seaside denizlerdeki en etkileyici Aqua Park’ı sunacak. Denizlerdeki ilk slide boarding teknolojisini, interaktif oyunlar ve nefes kesici su parkı teknolojileri ile bilreştirerek her yaşa uygun eğlencelere sahip olacak.

MSC Seaside, güneşi takip eden gemi!

Gemi Firması : MSC Cruises
Menşei : , ,
Para Birimi :
Yapım Yılı: 2018
Yolcu Sayısı : 5179
Mürettabat Sayısı : 1413
Kat Sayısı : 18
Ağırlığı : 160000 ton.
Uzunluğu : 323.00 m.
Genişliği : 41.00 m.
Hızı : 22 Km/h
Gemi Detaylı Bilgisi İçin Tıklayınız