Çıkış Limanı
Varış Limanı
  • Tur Hakkında
  • Rota
  • Fiyat
  • Detaylar
  • Gemi
Tur Hakkında:

Satışa kapalı
Sadece Gemi - 28 Ağu 2021

Tur ile ilgili Whatsapp ile bilgi alabilirsiniz...
Tur detaylarını, rotalarını veya ödeme seçeneklerini öğrenmek için...
Rotalar & Limanlar

Msc Musica ile Norveç Fiyortları Gemi Turu
Kopenhag, Warnemunde, Bergen, Stavanger, Hellesylt / Geiranger
7 Gece - 8 Gün
28 Ağustos 2021
Sadece Gemi

A 1.Gün
Kopenhag Limanı

Dünyadaki en eski krallığını oluşturan Kopenhag İskandinavya’daki en büyük şehirdir. Hayatın bronz yüzünü yansıtan Hans Christian Andersen’nin küçük deniz kızından Hall Square Kulesi’ne ve Christiansborg Şatosu’na kadar Kopenhag hem kültürel hem de tarihi açıdan zengin bir geçmişe sahiptir.Aynı zamanda uzun yürüyüşler için çok ideal bir tatil kentidir.Nayhavn limanını,havadar kafeleri ziyaret edin. Sonra alışveriş merkezlerinde dolaşmayı ihmal etmeyin sakın. Tatiliniz esnasında Tivoli’nin bahçeleri ve eğlenceli bisiklet turları size eşlik etsin.

B 2.Gün
Berlin - Warnemünde Limanı

Warnemünde , Warnow Nehri ağzına kurulmuş olan eski bir balıkçı kentidir, Berlin `e açılan kapıdır.
Berlin : Almanya'nın başkenti ve en büyük şehridir. Berlin'de birçok müze bulunmaktadır; özellikle kentin doğusunda yeralan Müzeler Adası (Museumsinsel) içinde Pergamon (Bergama) Müzesi'de dahil, birçok müzeyi barındırmaktadır. Ayrıca kentte çok sayıda sanat galerileri, tiyatrolar vs. vardır. Başlıca müzeleri ve turistik yerleri: Berliner Fernsehturm (Televizyon kulesi) , Pergamon Museum, Ünlü Bergama tapınağı burdadır , Schloss Bellevue; Bellevue Sarayı (aynı zamanda Cumhurbaşkanlığı Sarayı'dır) , Siegessäule; Zafer Sütunu , Madame Tussaud Müzesi; Ünlülerin balmumundan yapılma heykellerinin sergilendiği müzenin Berlin şubesi , Funkturm; Radyo/TV verici kulesi , Aquadom & Sea Life Centre; akvaryum ve deniz müzesi , ReichstagBundestag; Federal Meclis , Berliner Dom; Berlin Katedrali , KaDeWe; alışveriş merkezi , Deutsches Technikmuseum; Alman Teknoloji Müzesi , Schloss Charlottenburg; Charlotenburg Sarayı , Museum für Naturkunde; Doğa Bilimleri Müzesi ..

C 3.Gün
Denizde Limanı

Gemi içindeki aktivitelerden yararlanma zamanı.

D 4.Gün
Bergen Limanı

Bergen, doğal manzaralarının katıksız güzelliğinden, Barok sanatının son örneklerini içeren taş kiliselerin ihtişamına kadar birçok hazı aynı anda yaşatır ziyaretçilerine. Bütün bunların dışında ünlü besteci Edvard Grieg`in evi ve bahçesinin kapıları siz tatilcilere açıktır. 13.yy`da seremoni salonu olarak inşa edilen Bergen`in tarihi kulesini ziyaret edin ve bu kültürel maceranın tadını çıkarın. Norveç’in 2. büyük şehri olan Bergen, tam bir tarih ve mimari kenti. Yılda yaklaşık 100.000 kişinin ziyaret ettiği bu güzel şehir, İstanbul’u anımsatır şekilde 7 tepeye yaslanmış denize paralel konumlanmıştır.



E 5.Gün
Stavanger Limanı

Stavanger`ı ziyaret etmek, fırsatlar ülkesini ziyaret etmektir. Tezatlıkların ve ilham kaynaklarının çok çeşitli olduğu bir kara parçasını ziyaret edeceksiniz. Bir tarafınızda geniş manzaralara sahip olurken, diğer yanda dar fiyortları ve dik yamaçları göreceksiniz. Bir yandan gelişmiş şehir hayatı, diğer yanda kırsal görüntü. Norveç’in petrol başkenti sayılan Stavanger; ortaçağın mimarisi ile günümüzün modern şehirleşmesini çok güzel harmanlamış bir kenttir. Kente en yakın fiyort olan Lysegjord ( Hafif Fiyort ) ise mutlaka görülmesi gereken yerler arasındadır. Fiyordun en çarpıcı noktası denizden 600 m yüksekte her an düşecekmiş görüntüsü veren Pulpit Rock (Vaaz Kayası )adı verilen monoblok kayadır



F 6.Gün
Hellesylt Limanı

Küçük kasaba Hellesylt en hoş meyve kokteylerinden birini fyortlarda sizin için hazırlar. Renkli meyve bahçeleri, buzulların besleyerek büyüttüğü akarsular ve yükselen granit uçurumlar bir zamanlar Vikinglerin dolaştığı yerlerde sizlere tarihi yaşatmak için yeterli olacaktır. Hellesylt`in büyüleyici şelalesinde durun ve ufak Norangsdalen`in doğal güzelliğini her soluk alışınızda içinizde hissedin.

G 7.Gün
Denizde Limanı

Gemi içindeki aktivitelerden yararlanma zamanı.

H 8.Gün
Kopenhag Limanı

Dünyadaki en eski krallığını oluşturan Kopenhag İskandinavya’daki en büyük şehirdir. Hayatın bronz yüzünü yansıtan Hans Christian Andersen’nin küçük deniz kızından Hall Square Kulesi’ne ve Christiansborg Şatosu’na kadar Kopenhag hem kültürel hem de tarihi açıdan zengin bir geçmişe sahiptir.Aynı zamanda uzun yürüyüşler için çok ideal bir tatil kentidir.Nayhavn limanını,havadar kafeleri ziyaret edin. Sonra alışveriş merkezlerinde dolaşmayı ihmal etmeyin sakın. Tatiliniz esnasında Tivoli’nin bahçeleri ve eğlenceli bisiklet turları size eşlik etsin.

Fiyatlar
İlave Ücretler

Fiyatlandırma yalnızca bilgilendirme amaçlı olarak verilmiştir.
Fiyatlandırma sabit değildir.
Doluluk oranına göre fiyatlarda +/- farklılıklar oluşabilir.
Bu program için gerekli vize : Çok girişli Schengen Vizesi gerekmektedir.
Güvence paketi kabin fiyatlarına göre farklılık göstermektedir.

Detaylar

Fiyata Dahil Olan Hizmetler
* Tercih edilen kabin tipinde 7 gece "Tam Pansiyon" konaklama.
* Her gün ve gece için düzenlenen eğlence, animasyon ve şovlar.
* Gemideki sabah, öğle ve akşam yemekleri.
* Fitness merkezi, havuzlar, jakuziler
* Liman vergileri

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
* Uçuşlar
* Kişisel harcamalar ve içecekler.
* Günlük servis ücretleri (Bahşişler kişi başı günlük 10 €`dur.)
* Havalimanı-Cruise Liman-Havalimanı arası transferleri
* Gerekli vize ücreti ve takibi
* D&D içecek paketi (kişi başı 90€)

D&D içecek paketi, bardakta sunulan çeşitli şarapları içerir: (beyaz, kırmızı, gül ve köpüklü şaraplar), fıçı bira, maden suyu, soda ve meyve suları (bardakta).

D&D paketi, ana restoranlarda öğle ve akşam yemeklerinde ve Büfe alanında sadece öğle yemeği (11:30 - 16:00) ve akşam yemeği (17:30 - 22:30) saatlerinde kullanılabilir.

D&D paketi, büfe alanı dışındaki herhangi bir özel restoran veya barda kullanım için geçerli değildir.

Gemide satın alınamaz. D&D paket sahiplerinin, doğrudan gemide ve gemi yolculuğu öncesi satışlarda seçtikleri bir pakete yükseltme yapmalarına izin verilir.

 

MSC Book için Promosyon ismi:  2 X 1 &  2 X 1 DRINE&DRINK
- Fiyatlandırma tipi: Wave (kısa süre geçerli)
- Promosyon geçerlilik süresi: 16.11.2020 – 31.03.2021
- Geçerli Sezon: 2021 Yaz sezonu ( Karayipler, Akdeniz, Kuzey Avrupa)
- İptal koşulları:  Standart MSC iptal koşulları geçerlidir
- İsim Değişikliği: Standart koşullar geçerlidir.
- Tek kişi farkı 50% dir. (müsaitliğe göre değişebilir)
- Promosyon ile ilgili önemli bilgiler:
2 X 1 kabinde konaklayan 2. Kişiler için tüm kategorilerde 0€ ücret alınır (vergi yansıtılır)
2 X 1 DRINE&DRINK içecek paketi Bella ve Fantastica deneyiminde konaklayan tüm misafirleri kapsar.  Aurea ve Yacht Club için herhangi bir upgrade yapılmaz.
- Gelecek Seyahat kredisi voucheri (Future Cruise Credit) bulunan misafirler, MSC Voyagers Club indirimleri (%5+%5), ve Sağlık çalışanları promosyonları ile birleştirilebilir. (broşür promosyonları ile birleştirilemez)
- Promosyonda dinamik fiyatlandırma geçerli olup, system fiyatları esas alınmalıdır, doluluk oranına göre promosyon sonlandırılabilir.
Gemi Bilgileri
MSC Musica
MSC Musica Gemisi
Description :

MSC Musica`nın müziğine hazırmısınız?

MSC Musica sadece yeni bir ekolojik cruise değil, MSC Cruises’ın özelliklerini barındıran yaratıcılık, kaliteli ve doğal materyaller , detaylarda özenle zenginleştirilmiş zarif seçimleri bir arada bulunduran seçkin bir müzik dinletisi.

Güvertede hayat duyular için bir festivaldir, gemiye girişten itibaren lobideki 3 katlı şelaleden akan suyun kristal zemine vuran sesi ile piyano sesi birbirine karışacak.

İlham verici özel tasarım alanlarına sahip gemide CrystalLounge’da dans etmek, Havana Club puro odasında dinlenmek, şarap tadımları, Sanremo Casino’da eğlence ve La Scala tiyatrosunda süper şovları izlemek yapabileceklerinizden bazıları.

Damak tadınızı da şenlendireceğiniz gemide İtalyan lezzetlerini tadabileceğiniz IL Gardino restaurant’ı, Kaito Sushi Bar’ı ve İtalyan pizzalarının tatlarını keşfedin.

Çocuklar ve gençlerde MSC’nin Akdeniz usülü yaşamını kapalı ve açık oyun alanlarında, kendilerine özel havuzlarda, çocuk ve gençlik kulüplerinde keşfedebilirler.

MSC Musica’ya gelerek seyahatinizi unutulmaz bir hatıraya dönüştürecek  müzik ve sıcaklığın büyüsünü yaşayın.

Gemi Firması : MSC Cruises
Menşei : , ,
Para Birimi :
Yapım Yılı: 2006
Yolcu Sayısı : 3013
Mürettabat Sayısı : 987
Kat Sayısı : 13
Ağırlığı : 92409 ton.
Uzunluğu : 293.00 m.
Genişliği : 32.00 m.
Hızı : 23 Km/h
Gemi Detaylı Bilgisi İçin Tıklayınız